Wimbledon 2017
Re: Wimbledon 2017
Co tam się dzieje? Krecz? Najgorsze z rozstrzygnięć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Płacze chłopak.Sowa pisze:Co tam się dzieje? Krecz? Najgorsze z rozstrzygnięć.
Nie mogę na to patrzeć.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Niech ta publika go poniesie chociaż trochę.
Ciężko powiedzieć o co chodzi, bo na korcie nie wygląda to jakoś dramatycznie źle.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Wujek Toni
Jakiej natury jest uraz Cilicia? Bo trudno cokolwiek z gry wywnioskować.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Może musiał zrzucić stres z tymi łzami i teraz będzie dobrze. 
Tego bym się spodziewała bardziej po zawodniczkach
ale kto wie.

Tego bym się spodziewała bardziej po zawodniczkach

-
Okropne sceny dzisiaj. Myślałem, że KOD będzie najgorszy, potem Ferka, ale teraz jeszcze Cilic.
Dziwne trochę, bo nie widać jakby coś mu ewidentnie dolegało.
Co z MTT w wypadku krecza?
Dziwne trochę, bo nie widać jakby coś mu ewidentnie dolegało.
Co z MTT w wypadku krecza?
- DUN I LOVE
- Administrator
Może się źle czuje, nie wiem.
Federasta, różnica gemów w momencie przerwanie meczu.
Federasta, różnica gemów w momencie przerwanie meczu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ale, że o co chodzi? Poryczał się, bo seta przegrał, czy coś go boli? Konsternacja lekko.
- DUN I LOVE
- Administrator
To są teorie Murasa. Coś ewidentnie musi być nie tak. Nie sądzę, żeby ot tak po prostu się popłakał.Milanello pisze:Ale że o co chodzi? Poryczał się bo seta przegrał czy coś go boli? Konsternacja lekko.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Stawiałbym na backhand po liczbie hebli, ale to jest chyba jego normalny poziom tego uderzenia, gdy mu nie idzie.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Myślę, że coś mu tam lekko dolega, ale ze względu na powagę meczu (być może najważniejszy w meczu) każdy drobiazg może powodować aż taką frustracje. Ja tak to widzę.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Może ma jakieś skurcze żołądka ze stresu, biedaczyna.
- Wujek Toni
Dziwna sytuacja, naprawdę.
- DUN I LOVE
- Administrator
Na maksa skraca grę, chodzi na pałę do sieci, uderzenia lądują w połowie siatki, albo 1,5 metra na aucie. Musi być coś ze zdrowiem, nie ma opcji.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Kontuzjowany Djokovic, Murray, zajechany Muller, i jeszcze kontuzjowany Cilic w finale? Takiej żenady na poziomie 1/4 WS i dalej to ja sobie nie przypominam.
I znów medical?
Coś z plecami? Momentami jakby problemem było schylanie się.
Coś z plecami? Momentami jakby problemem było schylanie się.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ostatnie USO.Rroggerr pisze:Kontuzjowany Djokovic, Murray, zajechany Muller, i jeszcze kontuzjowany Cilic w finale? Takiej żenady na poziomie 1/4 WS i dalej to ja sobie nie przypominam.
Brak zastępców wymusza takie sceny, nie ma kto ich odpalić przed 1/4.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jednak stópka chyba.
Ehhh, wielka szkoda Cilica i finału...