Cóż to będzie za mecz.DUN I LOVE pisze:Fed zagra z Ferru pierwszy raz od 3 lat. Ostatnim razem zmierzyli się ze sobą w finale Cincy14.

Cóż to będzie za mecz.DUN I LOVE pisze:Fed zagra z Ferru pierwszy raz od 3 lat. Ostatnim razem zmierzyli się ze sobą w finale Cincy14.
Sowa niestety jakby nieco ucichła.DUN I LOVE pisze:Właśnie chciałem pisać, żeby kończył karierę, ale nie chciałem dublować sowich potów.
Ferrer wraca do Top-30 entry. Będzie rozstawienie na USO.
Oby nie, bo półfinał leży na podłodze.Mario pisze:Dimug z Haase chyba się nie wydurni, co?
A Nishikoriego jest? Przecież to było użyte z celową przesadą.Mario pisze: E: Akurat nazywanie Monfilsa zwłokami, świadczy o kompletnym nierozumieniu tego terminu.
Przecież on trąbi na okrągło że jedynka jest ostatnia na liście celów. Cytując za Tonim z wywiadu w okolicy Wimbla "only titles titles titles". Obawiam się jednak zjazdu. A wypoczęty Dziad będzie sobie pykał na luziku tytuł za tytułem, niczym 2005-2007.DUN I LOVE pisze:Nadal będzie mocny w tym turnieju, za duży cel do osiągnięcia i co za tym idzie duża motywacja.
Mario wrzucał kluczowe i najbardziej efektowne zagrania. Są też w temacie Hot Shots 2017.Emu pisze:Rzucicie link do meczu Gaela?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości