Montreal 2017
Re: Montreal 2017
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- no-handed backhand
GOAT 2-0, 1 h 3 m.
To miłe, że tak was mobilizujemy, przynajmniej co niektórychDUN I LOVE pisze:Fed cały czas zarośnięty. Nie ma żony, to i golić się nie chce. Znany motyw.

Te zastępcze tematy, które tu robicie od Wimbledonu, to straszne rakowisko jest.elena pisze:(Muszę się odbić od przykrego tematu 3 rundy i szukam tematów zastępczych).
Wiem, wiem podwójne standardy, ale w skryciu liczyłam na Twoją apoteozę różu.jonathan pisze:Te zastępcze tematy, które tu robicie od Wimbledonu, to straszne rakowisko jest.elena pisze:(Muszę się odbić od przykrego tematu 3 rundy i szukam tematów zastępczych).

- DUN I LOVE
- Administrator
Fed chyba 7 lat temu grał w różu w trakcie amerykańskiego lata. W finale Kanady przegrał do Andy'ego Murraya.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
What they said… Thursday quarter-finals
http://www.couperogers.com/en/said-thur ... er-finals/
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
No proszę, identyczny, ale to chyba nie będzie zły omenDUN I LOVE pisze:Fed chyba 7 lat temu grał w różu w trakcie amerykańskiego lata. W finale Kanady przegrał do Andy'ego Murraya.

Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.elena pisze:Wiem, wiem podwójne standardy, ale w skryciu liczyłam na Twoją apoteozę różu.
Roger nie wygląda jak modelka Sport Illustrated, to Cię nie interesuję jego wygląd, a to jak gra.jonathan pisze:Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.

- Robertinho
No tak, człowiek z zasadami, dlatego „skuszenie” kogoś tak niewzruszonego i zdyscyplinowanego byłoby osiągnięciem. Trudno, nie udało się. ( Sowa, raki, koguty - ciekawe).jonathan pisze: Wybacz, nie zajmuję się tak randomowymi tematami jak apoteoza różu wystylizowanego po gumę od majtek Federera ani które tenisowe ciasteczko ma większego koguta.
Ci niewzruszeni i zdyscyplinowani najczęściej te zasady łamią, więc o jakich Ty zasadach mówisz. Kończę, bo będę musiał jeszcze otworzyć okna, żeby przewietrzyć dom z tej żenady jak po przeczytaniu o Fogninich i innych przystojniakach w Hyde Parku.
Niestety nie zastosowałaś się do prośby byłego Czerwonego, żeby niczego nie cytować. On stracił możliwość wpływania na czyjeś posty, bo oddał admina, żeby lake mu tam nie smrodził, więc bądź grzeczna.
Niestety nie zastosowałaś się do prośby byłego Czerwonego, żeby niczego nie cytować. On stracił możliwość wpływania na czyjeś posty, bo oddał admina, żeby lake mu tam nie smrodził, więc bądź grzeczna.
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. Wiesz, kto to powiedział?elena pisze:( Sowa, raki, koguty - ciekawe).
Eh myślałam, że fani tenisa mają generalne duże poczucie humoru, ale jednak są wyjątki.
W przeciwieństwie GBS ja lubię ludzi bo czasem, z niektórymi można pożartować oprócz prowadzenia z nimi poważnych dyskusji. Ale z braku laku, niech ta złota myśl irlandzkiego pisarza będzie puentą naszego small talku.
W przeciwieństwie GBS ja lubię ludzi bo czasem, z niektórymi można pożartować oprócz prowadzenia z nimi poważnych dyskusji. Ale z braku laku, niech ta złota myśl irlandzkiego pisarza będzie puentą naszego small talku.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 21:24 przez elena, łącznie zmieniany 1 raz.
A skomentujesz czasem coś na temat meczu tenisowego albo odniesiesz się do jakiegoś mojego wpisu czy po prostu jesteś tutaj kolejną już specjalistką od mojego poczucia humoru and so on?
Nie small talku, tylko trash talku i tak traktuję tę rozmowę.
Nie small talku, tylko trash talku i tak traktuję tę rozmowę.
Tak trzymaj i nie wychodź ze swej roli.
PS E tam, takiego twardziela nic nie uwiera.(Co za rym)
PS E tam, takiego twardziela nic nie uwiera.(Co za rym)
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 22:11 przez elena, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzymanko.
PS Bycie dżentelmenem czasem uwiera. Wiesz, o czym mówię.

PS Bycie dżentelmenem czasem uwiera. Wiesz, o czym mówię.
- DUN I LOVE
- Administrator
DUN I LOVE pisze:Wywalilo mi karte sieciowa. Nie obejrze

Będę pisał co jakiś czas.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator