To nawet dobrze, że nie było mnie na starej wersji forum podczas finału USO 09, widzę.DUN I LOVE pisze:Stary, to były czasy świetności naszego pamnikarstwa.

To nawet dobrze, że nie było mnie na starej wersji forum podczas finału USO 09, widzę.DUN I LOVE pisze:Stary, to były czasy świetności naszego pamnikarstwa.
Heh, no ja wtedy nie załozwalem DelPo absolutnie.Del Fed pisze:To nawet dobrze, że nie było mnie na starej wersji forum podczas finału USO 09, widzę.DUN I LOVE pisze:Stary, to były czasy świetności naszego pamnikarstwa.
Plus taki, że chociaż jeden z nich zagra o ćwiartkę.elena pisze:Thiem vs Fognini ciekawy match-up, przynajmniej na papierze. Chyba się skuszę. Chociaż Polsat pewnie będzie transmitował z centralnego.
Zawsze byłeś niepewną opcją wśród Tardów.DUN I LOVE pisze: Heh, no ja wtedy nie załozwalem DelPo absolutnie.
Nie o to chodzi, po prostu to co zrobił w semi, było dla nas przeżyciem niemal religijnym i w związku z tym przesadnie narodzić po finale po prostu nie wypadało.Del Fed pisze:Zawsze byłeś niepewną opcją wśród Tardów.DUN I LOVE pisze: Heh, no ja wtedy nie załozwalem DelPo absolutnie.
Tak przy okazji: Ferrero zachwycony samodyscypliną Saszy.Del Fed pisze:Mam nadzieję, że Saszy nie zaszkodzi ta dawka grania przed USO, bo w sumie nieważne, że do tej pory w WS nie brylował, ważne że natenczas trzyma się na 2 nogach i może biegać, w aktualnym ATP to już coś.
Wiem, niech się chłopak rozwija. Legolas Tenisa - pasuje mu nawet taki tytuł.DUN I LOVE pisze: Tak przy okazji: Ferrero zachwycony samodyscypliną Saszy.
Szanuję mocno.Robertinho pisze: Nie o to chodzi, po prostu to co zrobił w semi, było dla nas przeżyciem niemal religijnym i w związku z tym przesadnie narodzić po finale po prostu nie wypadało.
Del Fed pisze:Dodam, że Raon także podziękował, zanim zaczął.
Del Fed pisze:Dobrze, że Berdych to taka ci..."ciotka Matylda, cala w papilotach"....
Mnie tam Sasza przypomina jeszcze Tadzia ze "Śmierci w Wenecji" Viscontiego, (tylko bardziej wyrośnięty).Del Fed pisze:Wiem, niech się chłopak rozwija. Legolas Tenisa - pasuje mu nawet taki tytuł..DUN I LOVE pisze: Tak przy okazji: Ferrero zachwycony samodyscypliną Saszy.
.... "ma rozpieszczonego kotaDel Fed pisze:Dobrze, że Berdych to taka ci..."ciotka Matylda, cala w papilotach"...
Będzie coraz więcej, kolejna już w Szanghaju.Anula pisze: Tenisowa młodzież przed szansą na sięgnięcie po pełną pulę nagród. Lepszej okazji w tym sezonie może już nie byc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości