Może się zlituje i wreszcie coś wygraRobertinho pisze: Wiesz, może jednak Rafa w końcu się nad Tobą zlituje i przegra przed finałem.

Może się zlituje i wreszcie coś wygraRobertinho pisze: Wiesz, może jednak Rafa w końcu się nad Tobą zlituje i przegra przed finałem.
robpal pisze:Może się zlituje i wreszcie coś wygraRobertinho pisze: Wiesz, może jednak Rafa w końcu się nad Tobą zlituje i przegra przed finałem.
Tyle w rubryce "zarobki" może przekroczyć dziś Milos Raonic, o ile wygra on finał w San Jose.robpal pisze:Swoją drogą, tydzień dla Federera wyjątkowo udany. Zgarnął jeszcze okrągły milion dolarów startowego
Pewnie mnie widziałeś, pomachałem do kameryDUN I LOVE pisze:Przygotowałem sobie kolację, odświeżam stronę i widzę, że delegacja na finał w San Jose całkiem pokaźna.
Zrobiłem! Pięknym FH po linii się popisał DenisDUN I LOVE pisze:Jak już tam jesteś, to zrób coś, żeby ten mecz był lepszy niż pierwsze 3 gemy.
W turnieju już palnął 155sheva pisze:Raonic zaserwował z prędkością 150 mph.
W którym Denis zepsuł co tylko się dałoDUN I LOVE pisze:Dojechaliśmy do TB w 1 secie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 4 gości