Raczej pieniądzeLleyton pisze:Wygrał sport, to najważniejsze.

Raczej pieniądzeLleyton pisze:Wygrał sport, to najważniejsze.
Nie lubisz?Lleyton pisze:To swoja drogą, ale myślałem że ta walka będzie dużo gorsza, mam nadzieję że Floyd już nigdy nie wróci.
Castillo I na pewno budzi wątpliwość. Pierwsza walka z Maidaną bardzo wyrównana, chociaż chyba jednak minimalnie wygrana. Innych kontrowersji raczej się nie znajdzie. Z resztą, kto nie ma takich walk w rekordzie?Lleyton pisze:TBE na pewno nie będzie w mojej pamięci. Po za tym miał kilka walk gdzie wynik mógł równie dobrze iść w drugą stronę.
Jakieś argumenty poza "na pewno nie, bo ja tak mówię"?Lleyton pisze:najlepszego boksera wszech czasów bo na pewno Floyd takowym nie był.
Z Corralesem ale się pięknie prali.simon pisze:
Castillo
A co jest ciekawego w Floydzie dla Ciebie? Palenie pieniędzy? Bicie kobiet? Chwalenie się bogactwem? Nieprawdopodobna buta?Mario pisze:Wałki sędziowskie już Ci wytknął Simon, który podejrzewam ma tu z nas wszystkich największą wiedzę, jeśli chodzi o boks. Nudny styl, mało wojen? Może i to jest jakiś argument, tylko raczej w dyskusji i najatrakcyjniejszych do oglądania, a nie najlepszych. Nieciekawa dla mnie osobowość? Bądźmy poważni.
Facet wykręcił 50-0 i powinien być w dyskusji o najlepszych w historii. Bez dwóch zdań.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości