Siedzę przy tym meczu, ale ciężko się patrzy, bo nie dość, że Panowie są bardzo przeciętni, to jeszcze nie mam komentarza i dźwięk jest lekko przesunięty. Nie ma dziś rytmu Hiszpan, mało dynamicznie gra, to co proponuje Kazach nie pozwala raczej się rozegrać, a kreacja własna raczej zawodzi. Wydaje mi się, iż może popłynąć David i to raczej w 4 niż w 5.DUN I LOVE pisze:Ferrer się męczy.
US Open 2017
Re: US Open 2017
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- DUN I LOVE
- Administrator
Siedziałem dosyć cicho przed turniejem, ale wieczorem napiszę trochę o Ferru.
#mądrypofakcie
#mądrypofakcie
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Domyślam się, że postrzeganie Ferrera jako największej przeszkody dla Murraya w drodze do półfinału było kuszące dla przedturniejowych płaczów, ale zaprowadziło na manowce. Nie wystarczyło, że Ferrer znieczulił się na ledwo dwa turnieje.
Fyrstenberg o turnieju:
http://weszlo.com/2017/08/28/poscigu-po ... vin-chcial
Fyrstenberg o turnieju:
http://weszlo.com/2017/08/28/poscigu-po ... vin-chcial
Denis niedawno zaczął. http://www.sportingvideo.com/20170828/v ... 67849.html
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Że Jenner?Damian pisze:Kylie trochę nadspodziewanie gładko odesłał właśnie Haase do domu.
Podczas ostatniego Szlema w roku ten tekst jest najbardziej aktualny:Damian pisze:3h za nami i już drugi krecz...Tym razem poddał Haider-Maurer.
https://sport.onet.pl/tenis/niegotowi-d ... art/v122sq
- DUN I LOVE
- Administrator
Ferrer jest skończony jako licząca się postać ATP i nie zmieni tego fakt, że wygra kurnik czy na pół dużęgo turnieju nawiąże do dawnej formy. Jeżeli kiedykolwiek jeszcze liźnie Top-20, będzie mógł nbaprawdę szczerze sobie pogratulować.
Kwiatkowski na noże od pierwszego meczu niestety.
Właśnie przyszedł mi na myśl jak zobaczyłem graczy pokroju Tursunowa czy Maurera w drabince. Nie wiem, czy coś sensownego można z tym zrobić.jonathan pisze: Podczas ostatniego Szlema w roku ten tekst jest najbardziej aktualny:
https://sport.onet.pl/tenis/niegotowi-d ... art/v122sq
Kwiatkowski na noże od pierwszego meczu niestety.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
DUN, ale Tomic walczy jak lew, te 8 gemów różnicy, to zaraz mi się wydawała jakaś absurdalna linia.
- jarosword20
Denis ciśnie, pierwszy set ugrany.
Niektórzy chyba proponowali wypłacanie tylko części kwoty takim delikwentom albo jej podział między tego, który wycofa się przed turniejem już po losowaniu drabinki, żeby tych kontuzjowanych bardziej zachęcić do rezygnacji, i tego, który go zastąpi. Też pozbawione większego sensu.DUN I LOVE pisze:Właśnie przyszedł mi na myśl jak zobaczyłem graczy pokroju Tursunowa czy Maurera w drabince. Nie wiem, czy coś sensownego można z tym zrobić.
Ferrer to przede wszystkim sobie intensywne granie jak na 35-latka zafundował w lato, ciężko było obskoczyć całe amerykańskie lato z dobrymi wynikami.
To się nazywa klasyczny hindsight.
jonathan pisze:Że Jenner?.Damian pisze:Kylie trochę nadspodziewanie gładko odesłał właśnie Haase do domu.

Denis już z brejkiem w drugim. Zaczął także Thanasi.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Ale musisz przyznać, że bardziej niż rudy Kyle.Damian pisze:. Nie w moim stylu.

A to tak.jonathan pisze:Ale musisz przyznać, że bardziej niż rudy Kyle.Damian pisze:. Nie w moim stylu.

Aktualnie bardzo duzo ciekawych pojedynków. Chaczanow tymczasem set w plecy. Erni także się męczy.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Podobno Shapovalovowi nieźle idzie zapełnianie bocznych kortów w Nowym Jorku, a na samym korcie na razie konkretnie leje Miedwiediewa, 5-0 w drugim.
Hehe.jonathan pisze:To się nazywa klasyczny hindsight.
- jarosword20
Tajson łamie, hehehe
Medvedev walczył o tego gema jak lew.
Medvedev walczył o tego gema jak lew.
Heheszki, więc pośmiejemy się razem - huhuehe.Rroggerr pisze:Hehe.
- DUN I LOVE
- Administrator
Szkoda, że nie utrzymał brejka Thanasi.
Denis pewnie, trochę mnie zaskakuje skala przewagi jednak.
Denis pewnie, trochę mnie zaskakuje skala przewagi jednak.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- jarosword20
Medvedev przed chwilą: 3 DF i drugi serwis - tak się traci gemy. Pewnie zapatrzył się na starszego Zvereva 
Aż spojrzałem na ranking Ruska - on jest 54
A wygląda obok Shapovalova jakby był 154 co najmniej.

Aż spojrzałem na ranking Ruska - on jest 54

Thanasi uratował taja, a Denis chyba kończy?
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler: