A stream internetowy to co?Kubecki pisze:Chyba jednak nie na ES 2

A stream internetowy to co?Kubecki pisze:Chyba jednak nie na ES 2
Eurosport
Wstyd, wstyd, wstyd. Mecz Agnieszki NIE będzie na żywo pokazany w Eurosporcie. Ani tym pierwszym, ani tym drugim... Zostaje Player, ale w tej sytuacji wstyd nam go reklamować. Piszcie swoje "uwagi". Chętnie przekażemy je do osoby (osób), która dała plamę i doprowadziła do tego bałaganu. Na razie ustalamy, kto dokładnie zawalił.
5-4* dla Goerges, teraz się okaże czy z niej taki Serve-bot.DUN I LOVE pisze:Serve-bot z tej Radwańskiej.
Jeszcze Kuala Lumpur po drodze.Sempere pisze: Teraz pora pokazać klasę w dużo mocniej obsadzonych turniejach amerykańskich.
I co wydedukowali?DUN I LOVE pisze: Brytyjscy komentatorzy poświęcili dzisiaj dobre 7 minut na rozprawę o karierze Wojtka i jego przydatności dla rozwoju gry Agnieszki.
O tym samym pomyślałem.robpal pisze:Triumf Wojciecha F.
Nic odkrywczego w sumie. Najpierw była krótka śpiewka, że to dobry gracz kiedyś był. Później wzmianka o tym, że grał tutaj w pre-edycjach oficjalnego turnieju ATP, a później krótki komentarz, że zapewne jego uwagi pomagają Agnieszce doskonalić jej tenis i grać coraz lepiej.sheva pisze:I co wydedukowali?
Zbyt na nią najeżdżaszMario pisze: Dzisiejszy finał bardzo mnie zawiódł. Oczywiście mówię o postawie Julii, bo od Radwańskiej niczego więcej nigdy bym nie oczekiwał. Niemka po dwóch dobrych spotkaniach dzisiaj właściwie sama się ograła, a w liczbie błędów to pobiła nawet ćwierćfinałowy występ Ivanovic. Moje narzekanie nie jestem spowodowane tym, że najbardziej nielubiana przeze mnie tenisistka ograła drugą najbardziej lubianą, bo starałem się znaleźć jakieś usprawiedliwienie tych błędów np. nieprzyjemnymi zagraniami Polki, ale o czymś takim nie było mowy. Julka wczoraj takie piłki kończyła, a dzisiaj ładowało po autach i siatkach. Powiedziałbym, że zawiodła głowa, ale zawsze uważałem, że Goerges jak na obecne standardy ma dość silną psychikę. Podsumowując ze strony Niemki turniej zdecydowanie na plus, ale finał zagrała koszmarnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: bogas1985 i 4 gości