Może gdyby po drugiej stronie siatki stał Rafa...jarosword14 pisze:Nie wiem jak Wy, ale ja ten mecz stawiam na równi z finałem AO. Może trochę na wyrost, ale tu jest wszystko co w tenisie sprawia, że go oglądam.
Gdyby przegrał finał, to mógłby sobie darować Paryż, a tak również nie sądzę. Przed Bazyleą mówił, że wciąż ma energię na końcówkę sezonu i ten turniej, a tym bardziej zwycięstwo w nim, może oznaczać tyle, że Roger nie rzucał słów na wiatr. Może bardziej zależeć mu na ATP Finals niż liderowaniu, ale się okaże, jaki Nadal przyjechał do Paryża. A Federer będzie podbudowany tą wygraną.Damian pisze:Wątpię, by Paryż odpuścił, ale nieważne, jest 7 tytuł w sezonie i 8 w Basel oraz 95 w karierze
W 2012 chyba bardziej czekał na wakacje. Taki kryzys motywacji.Lleyton pisze:No i plecy nie bolały to chyba główny czynnik.
Osobiście bym wolał turniej a'la Cincy. Fedal może się odbyć na WTF, jeżeli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego.Lleyton pisze:Chcielibyście Fedala w Paryżu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości