Matthias Bachinger (GER) vs James Duckworth (AUS) dokończenie do stanu *5-4
Tommy Paul (USA) vs Bernard Tomic (AUS)

Korty suszone, niebawem będą wznawiać.DUN I LOVE pisze:Czy mamy jakieś info? Będą dziś coś próbować?
[']Damian pisze: Tymczasem nadeszła informacja, że górna połówka panów i dolna pań rozpocznie gry w poniedziałek.
Znowu...DUN I LOVE pisze:Dalej suszą czy znowu pada?
Czuję, że zaraz dzisiaj wszystko odwołają.DUN I LOVE pisze:No to pograne. Wznawiamy o północy pewnie.
Oglądałem tamten finał i po zwycięstwie Pirosa dostałem jakiegoś fanowskiego przeczucia że to Oliel zrobi większą karierę(w zeszłym sezonie zdaje się miał sesje treningową z Novakiem). Ciekawe czy się sprawdziDUN I LOVE pisze:Tylko tyle, co Rroggerr rok temu pisał w juniorskim:
Rroggerr pisze:Zsolt Piros wygrał turniej po trzysetowym finale z Izraelczykiem Yshai Olielem.
Oliel to leworęczny fan Nadala, Piros często atakuje do siatki, a jego najlepszym uderzeniem jest forehand, może to jakiś znak.
Tak, ale ci co będą grać jutro drugą, w niedzielę będą grać trzecią, bo nie widzę w planie by miał ktoś grać jutro dwa razy.DUN I LOVE pisze:Chyba nie do końca. Nie zostały podane wszystkie pary, bo jeszcze są wiadome (niektóre mecze drugiej rundy są w trakcie). Z tego co widzę na ls - najpierw kończymy drugą, a wieczorem klepiemy trzecią rundę.
10 par jest już znanych i chyba nie grano połówkami, gdyż nie zostały jeszcze rozegrane niektóre mecze z dołu jak i z góry.DUN I LOVE pisze:A czy znamy już jakąś parę 3. rundy z dzisiejszej połówki? Nie miałem czasu się przyjrzeć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Bizon, Bombardiero, hokej, jarosword20, Kiefer, Nando, Saboteur, Żilu i 19 gości