Lecimy z koksem!
Powtóreczkę z Pekinu prosiłbymRanger pisze:Zanosi się na stracie Roddick vs Kubot w drugiej rundzie...
Ja natomiast będę mocno rozdarty, ale myślę, że wolałbym jednaj zobaczyć rewanż...Martinek pisze:Powtóreczkę z Pekinu prosiłbym![]()
Kolba wygrał 21 z 25 ostatnich pojedynków wewnątrz-niemieckich.Ranger pisze:Ciekawe, czy Bachineger, choć trochę w bratobójczym starciu postawi się Kohlschreiberowi ?
Z Roddickiem grającym życiówkęJames_007_Blake pisze:Z kim Kubocina przegrywa w 2 rundzie?
Dzięki za tak dokładne zestawienie, pod tym względem nie przestaniesz mnie chyba nigdy zadziwiać, zresztą jak by się nad tym dłużej zastanowić, to przez dłuższy czas nie miał tak naprawdę z kim przegrywać. Pierwszy set był do pewnego momentu wyrównany, 6/4 Philipp.Samurray pisze:Kolba wygrał 21 z 25 ostatnich pojedynków wewnątrz-niemieckich.
Tak jest.Samurray pisze: Ej, błąd livescore czy Ginepri przegrywa 16 z... Lorenzim?
Ja wiem, że Robby najlepsze czasy ma za sobą i że Lorenzi to solidny przebijaka, ale...te korty chyba faktycznie nie grzeszą szybkością.Samurray pisze:Ej, błąd livescore czy Ginepri przegrywa 16 z... Lorenzim?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości