Australian Open 2018

Obrazek
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Re: Australian Open 2018

Post autor: Wujek Toni »

DUN I LOVE pisze:Nie ma co narzekać na dominacje Fabsterów, to są gracze zupełnie innego wymiary niż gwiazdki NextGen. Można było się spodziewać, że Novak się rozegra, ale że zrobi to jeszcze w pierwszym wecie, to jednak zaskoczenie.
No chyba właśnie o to każdemu chodzi, że od kilkunastu lat tenis produkuje co najwyżej ludzi pokroju Next Żenów, a nie pojawił się nikt choćby śladowo nawiązujący klasą i poziomem do Wielkiej Trójki. Zasygnalizowałem robpalowi ten problem w prywatnej rozmowie, rozciągnę go na forum: o ile na hardzie dzieje się COKOLWIEK i da się dostrzec minimalne przetasowania, tak cegła jest pokryta wartstwą 100-metrowego betonu. Od momentu wyskoczenia Nadala przed 13 laty, nie wszedł do poważnej gry absolutnie nikt, kto miałby sensowne pojęcie o grze na mączce. Wtręty o Thiemie można sobie po zeszłorocznych wybrykach na RG darować, a ewentualną kandydaturę Ramosa uznam za średnio udany trolling.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Bez jaj, chyba nikt na poważnie nie pisał z tym Ramosem. :D
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

Chung, może jednak?
Coś ta zmiana serwisu nie wychodzi na dobre Serbowi.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Jakby nie było, jest jednym z nielicznych zawodników, którzy przychodzą do głowy podczas wymieniania solidnych, aktywnych zawodowo ziemniaków. I to tylko obrazuje dramatyzm sytuacji.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Grubo pograł Thiem od 5-6 w taju. :o

Chung bezbłędny w taju.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Miał meczową Sandgren, ale nic nie wyszło - decider za chwilę.

Chung jednak dał radę. :o
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Taje dla Thiema i Chunga. :)

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Czyżby wreszcie zaczynało się Australian Open 2018? :o
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Meczowa dla Sandgrena.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

DUN I LOVE pisze:Bez jaj, chyba nikt na poważnie nie pisał z tym Ramosem. :D
A idol forum Carreno-Busta? :o
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Boli łokieć Serba. Pojawił się fizjo.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Robertinho pisze:
Równie dobrze można Puja dać.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Według mnie Serb jest skończony jako poważny zawodnik tj. liczący się w walce o Szlemy. W jego przypadku mówimy o faktycznej dolegliwości, która uniemożliwia mu normalne funkcjonowanie, a nie o półrocznych wakacjach urządzonych sobie przez Fedala.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Tak daleko bym nie wybiegał, ale chyba faktycznie ten powrót okazuje się być przedwczesny.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

DUN I LOVE pisze:
Robertinho pisze:
Równie dobrze można Puja dać.
Nie wiem, czy Barty przeżyje te ciosy. Zero litości. :(
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Zaskakuje Sandgren, myślałem, że całkowicie ujdzie powietrze i zjedzie 0-6 w deciderze.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Alan

Post autor: Alan »

Niezły zakapior z tego Sandgrena. Żywcem Domiś go nie weźmie. :D
Awatar użytkownika
jarosword20

Post autor: jarosword20 »

Dżoko dzisiaj chyba out będzie.
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

Wujek Toni pisze:Według mnie Serb jest skończony jako poważny zawodnik tj. liczący się w walce o Szlemy. W jego przypadku mówimy o faktycznej dolegliwości, która uniemożliwia mu normalne funkcjonowanie, a nie o półrocznych wakacjach urządzonych sobie przez Fedala.
Wracaj do jaskinii.
Awatar użytkownika
grzes430

Post autor: grzes430 »

Pewne było, że Djokovic w tym turnieju zbyt daleko nie dojdzie. Tym bardziej cieszę się, że tą jego słabszą dyspozycję wykorzystuje mój chyba ulubiony zawodnik młodego pokolenia jakim jest Chung. Porażki z kimś takim jak Zverev czy Thiem nie zniósłbym tak dobrze jak z Koreańczykiem.
MTT:
Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel

Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
Zablokowany