matek20 pisze: Emu, robertinho i reszta bałwanów, dalej będzie nawijać jaki to Rafa niebezpieczny, przecież ma tylko Cilicia i Dimitrova w drodze do finału.

matek20 pisze: Emu, robertinho i reszta bałwanów, dalej będzie nawijać jaki to Rafa niebezpieczny, przecież ma tylko Cilicia i Dimitrova w drodze do finału.
Ty musisz oglądać tenis na niezłym haju, a dzisiaj musiałeś mieć najlepszy towar. Taki towar, że ledwo co widziałeś.Emu pisze:Bez jaj, przeciętny jest ten mecz.
Wyważone emocje (w odróżnieniu od innych gwiazdek Next Gena) to chyba azjatycka mentalność.Lucas pisze:Koreańczyk bardzo solidnie, mocno, dynamicznie, mentalnie też wyglądał tak jak należy.
Kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów.polo90 pisze:To prawda co napisał matek
Jak ja zaczynałem interesować się tenisem 2005 byli:
Joachim Johanson, Robin soderling, Fernando Gonzalez, David Nalbandian, Juan Carlos Ferrero,
Guilermo Coria, Gaston Gaudio, Mariano Puerta, Guilermo Canas, Tim Henmann, James Blake, i wielu innych.
A teraz co mamy Graczy tyczki Chude patyki Zverev Aleksander i Tsitsipas.
Teraz nie ma dobrych graczy 1996+
Zobacz, ilu dobrych graczy wyszło z tenisa akademickiego w Stanach. Isner, Anderson, Sock, Johnson, Becker (Benjamin oczywiście) i wielu innych, którzy też późno przechodzili na zawodowstwo. To muszą być rozgrywki na wysokim poziomie. A to, że Sandgren jak zamawia kawę w Starbuniu, przedstawia się jako David, bo ma takie niespotykane imię, tylko dodaje niesamowitości tej historii.Żilu pisze:A jak określić faceta, dla którego w młodości ważniejsza była edukacja, a dotychczas prawie nie wychylał się spoza Stanów?
Federasta19 pisze:
Wimbledońska drabinka Feda była niezwykle trudna przy tej. A Ciic i Dimitrov w formie
Półamator to może faktycznie nie jest do końca adekwatne określenie, ale nie znalazłem lepszego, a doczytałem (MTF - niepotwierdzone info), że Sandgren jeszcze parę lat temu był dopiero czwartą (!) rakietą swojego uniwersyteckiego teamu, więc pod względem rozwoju kariery nie jest to półka zawodników, którzy od dzieciaka harują u Bolleteriego. Ale mniejsza o semantykę, dzisiaj zagrał naprawdę dobrze i jeśli utrzyma poziom moim zdaniem nie jest bez szans z Chungiem.jonathan pisze:Bez przesady z „półamatorem” Sandgrenem. Wiadomo, w Stanach takich gości jak on mają na pęczki (przy czym nie każdy ratuje honor amerykańskiego tenisa), ale drugi Marcus Willis to to nie jest.
Jak dobrze poszukasz i zapłacisz to będziesz mieć podobną. Co prawda tylko na godzinę, ale po co Ci baba na dłużej?The Djoker pisze:Już dajcie spokój temu Berdychowi. Mu nogi rozkłada dziewczyna o jakiej większość tego forum może pomarzyć. Matek wpadaj czesciej,z tobą jest weselej.
Emu pisze:Jak dobrze poszukasz i zapłacisz to będziesz mieć podobną. Co prawda tylko na godzinę, ale po co Ci baba na dłużej?
polo90 pisze:Emu pisze:Jak dobrze poszukasz i zapłacisz to będziesz mieć podobną. Co prawda tylko na godzinę, ale po co Ci baba na dłużej?
Poza tym ona go wspiera kocha taka ciape czyz to nie piekne? Musi cos w sobie miec co ja urzeklo.
Czy nie wiesz że normalni ludzie brzydzą się używanymi dziewczynami.![]()
Każdy znany sportowiec ma piękną dziewczynę(oprócz Federera) ponieważ ma wysokie poczucie własnej wartości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości