Australian Open 2018
- Robertinho
Re: Australian Open 2018
4:30 najwcześniej, o 3 grają Mertens i Switolina.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
SebastianK pisze:O której Dimitrov z fajniejszym Ryżym ?
Po mojej przyszłej dziewczynie, a ta startuje o 3.
No mowie, do USO się wyrobi. 90 % touru i tak będzie ogrywal, nawet serwujący od dołu.lake pisze:Problemem nie jest prędkość a plasowanie serwisu a to może trochę zająć.Hankmoody pisze:Dzisiaj serwował o 1 km/h wolniej z pierwszego, i o 6 szybciej z drugiego niż podczas ostatniego wygranego finału Szlema. A te podwójne? Kwestia ogarnia, będzie w rytmie ich liczyli ba spadnie.Robertinho pisze:Serwisu by sobie raczej nie popsuł, żeby usprawiedliwić słabą formę.
- no-handed backhand
Ja też, wyłem jak bóbr.DUN I LOVE pisze:Matek, popłakałem się ze śmiechu.

Już wiadomo, kto wygrał w kategorii post roku i to w styczniu.
- no-handed backhand
Oba półfinały w piątek?
Nie. By obejrzeć Rafe z Dymitrowem należy włączyć telewizor w czwartek o 9:30.kropiwnicki pisze:Oba półfinały w piątek?
Mówisz?Alan pisze:Nie. By obejrzeć Rafe z Dymitrowem należy włączyć telewizor w czwartek o 9:30.kropiwnicki pisze:Oba półfinały w piątek?

Szału nie grają, a rudy chyba puchnie.
Klapki wyautowane.
Klapki wyautowane.
Swoją drogą Grigor pechowy, raz sesja wieczorna a raz dzienna. 1:1 w setach, wolałbym aby Bułgar go szybko poskładał i zachował jak najwięcej energii na Rafę. Edmund nie potrafi wzbudzić u mnie większych emocji, czekam na drugi ćwierćfinał, zarówno Cilic jak i Berdych to tenisiści, którzy zawsze mogą coś ugrać, tym bardziej, że Fedal jakoś specjalnie nie zachwyca.
A ja bym wolał żeby Berdych jutro pożyczył od kogoś "jaja" , i odesłał dziadka na ryby.
Zdecydowanie inne oblicze Bułgara, niż z Kangurem. Chociaż, może być tak, że gra tyle ile trzeba. Ale z drugiej strony, ile razy można się na to nabierać?
Zdecydowanie inne oblicze Bułgara, niż z Kangurem. Chociaż, może być tak, że gra tyle ile trzeba. Ale z drugiej strony, ile razy można się na to nabierać?
Ale piłka przy BP.
Przecież te mecze Nadala z Ciliciem wyglądają podobnie jak te z Berdychem, a Berdych z Federerem, wiadomo, coś tam ugrał, teraz podstarzały wasal. Nie wiem co Fedal musiałby zagrać żeby nie było tutaj rutynowo.Kiefer pisze:czekam na drugi ćwierćfinał, zarówno Cilic jak i Berdych to tenisiści, którzy zawsze mogą coś ugrać, tym bardziej, że Fedal jakoś specjalnie nie zachwyca.
Dzień dobry wszystkim.
Matka przegrał z Brayanami. Szkoda, po cichu liczyłam na finał z Kubotem.
Dimug chyba porządnie zlekceważył przeciwnika. W niespodziankę wątpię, ale pewnie i 5 setów sobie chłopak pobiega.
Matka przegrał z Brayanami. Szkoda, po cichu liczyłam na finał z Kubotem.

Dimug chyba porządnie zlekceważył przeciwnika. W niespodziankę wątpię, ale pewnie i 5 setów sobie chłopak pobiega.

Tak, to to.Sowa pisze:Dimug chyba porządnie zlekceważył przeciwnika. W niespodziankę wątpię, ale pewnie i 5 setów sobie chłopak pobiega.

Ehhhh...Grisza
IMHO ogarnie, ale Rafu mu zrobi sieczkę.
No nie wiem czy ogarnie, z tym serwisem. Jakby nie dwa dość proste błędy rudego to mógł tu Bułgar zaczynać od 0:40 tego seta.
Oks, chyba jednak nie ogarnie. 

Dwa wielbłądy Bułgara, i Edmund na ostatniej prostej. Ze tez takiej padaki nie mógł grać w niedziele.
Chyba nie, ale nie jest mi go żal, jedynie Kyrgiosa, że Bułgar z nim tak świetnie zagrał, forma Australijczyka była bardziej ustabilizowana w tym turnieju.Rroggerr pisze:Oks, chyba jednak nie ogarnie.