Cilic to wygra, bez tie breaka...Artras pisze:38% pierwszego u Feda, będzie piątka jak nic.
Szykuje się US Open 2009 bis. Dwa sety pod Tb w plecy i zjazd w 5.
Australian Open 2018
Re: Australian Open 2018
Livescore mi zwariował. Jest A:A w tym gemie. 

-
Ratuje Szwajcara Chorwat z opresji. Przy przewadze Rogera gra za to świetną wymianę
Równowaga.

Cilić, tak jak ładnie pograł te 3 gemy, tak koncertowo zawalił bp.
Jak dochodzi do wymiany, to gula w gardle. No cóż momenty Cilicia pokazują, jak bardzo RF jest do ogrania.
Jak dochodzi do wymiany, to gula w gardle. No cóż momenty Cilicia pokazują, jak bardzo RF jest do ogrania.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Boże, jakie balony lecą...
Bez 1st% Roger zupełnie.
Mnie zaczyna się to kojarzyć z półfinałem Wimbledonu 2016.
Mnie zaczyna się to kojarzyć z półfinałem Wimbledonu 2016.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2018, 12:01 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
-
I Cilic na seta. Skończył się serwis, skończyły się punkty.
- Wujek Toni
Tu nie powinno być 5 setów, tylko 3 szybkie dla Cilicia. To hojność Chorwata zapewnia jakąkolwiek dramaturgię.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- Robertinho
5:3 Cilic, co się dzieje z Federerem nie wiem, ake jest to bardzo niepokojące, jeśli to kryzys fizyczny to krucho widzę jego szanse w piątym secie.
- Wujek Toni
37 lat się dzieje.Kiefer pisze:5:3 Cilic, co się dzieje z Federerem nie wiem, ake jest to bardzo niepokojące, jeśli to kryzys fizyczny to krucho widzę jego szanse w piątym secie.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Uch... Marinku. Robisz te nadzieje i robisz. Obyś tylko nie zberdyczył.
Rok temu było 36, nie wiele mniej. No i droga do finału tak lekka, łatwa i przyjemna. Dziwne.Wujek Toni pisze:37 lat się dzieje.Kiefer pisze:5:3 Cilic, co się dzieje z Federerem nie wiem, ake jest to bardzo niepokojące, jeśli to kryzys fizyczny to krucho widzę jego szanse w piątym secie.
- Wujek Toni
12 miesięcy to jest przepaść na tym etapie kariery.
To była ostatnia szansa na szlema w karierze, szkoda...
- DUN I LOVE
- Administrator
Jeszcze piłka w grze.Emu pisze:To była ostatnia szansa na szlema w karierze, szkoda...
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Owszem, na pewno jest to co innego niż różnica między 26 a 27. Przynajmniej jest ciekawie, jeśli przegra? No życie, ja będę się śmiał z finałowego rywala Rafy na US Open 2017.Wujek Toni pisze:12 miesięcy to jest przepaść na tym etapie kariery.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2018, 12:08 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Niczym Nadal przegrał tego seta, z 3-1 na 3-6. Źle gra Szwajcar, Cilic zaczął trafiać i są rezultaty.
Pochowani w norach Robpal, Lucas i Jonathan przyniosą szczęście Chorwatowi niczym Federaści sprzed roku?
Pochowani w norach Robpal, Lucas i Jonathan przyniosą szczęście Chorwatowi niczym Federaści sprzed roku?
36% pierwszego u Federera, chyba właśnie dotknął dna stopą Szwajcar.
Tytuły (4): 2023: Doha; 2017: Chennai, Queens Club; 2012: Memphis
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod