No nic, skoro tak mówisz to ja moją przygodę z tenisem dzisiaj zacznę trochę później

O której wczoraj skończyli nadawać?vdv pisze:Oby Polsat Sport News nie poleciał tak jak wczoraj w kulki i nie skończą transmisji za szybko.
Chyba zbawieniem będzie tutaj wyłącznie E(b)den.sheva pisze:Wawrinka z Simonem również nie rozpieszczają poziomem.
Cóż, trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać na mecz Almagro - Giraldo.
Bardzo marne, bo widziałem fragmenty jego pojedynku z Kubotem. Jest kiepsko przygotowany fizycznie. Fatalnie porusza się po korcie, jest często spóźniony, przez co robi dużo błędów. Ciężko liczyć by znajdujący się w obecnym punkcie kariery miał ograć zawodnika ze ścisłego topu. Wierzyć w sukces, wierzę, bo co mi innego pozostało?James_007_Blake pisze:Dajecie jakieś szanse Roddickowi ?
Z tego znakomitego podania niewiele już zostało. Ja czuję, że Rod powalczy.James_007_Blake pisze:H2h ma bardzo dobre, może wyserwuje ten mecz.
Jak to on przebija w nieskończoność, a Stan psuję na potęgę.James_007_Blake pisze:Tak dobrze gra Żilu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości