Bardzo słuszne wrażenieWujek Toni pisze:Bo mam wrażenie, że normalny człowiek nie jest w stanie zbliżyć się do oczekiwanego przez Ciebie poziomu.

Bardzo słuszne wrażenieWujek Toni pisze:Bo mam wrażenie, że normalny człowiek nie jest w stanie zbliżyć się do oczekiwanego przez Ciebie poziomu.
Miałeś nie marudzićDUN I LOVE pisze:Andujar wygląda przy Djoko jak jakieś nieporozumienie w ogóle na tym poziomie, nie mówiąc już o 4 rundzie. NIC nie prezentuje sobą i swoim tenisem Hiszpan dzisiaj.
Cześć. Komfortowego pisania!Ramzi pisze:Poza tym witam wszystkich serdecznie, jako że jestem tu nowy
Witamy Nowego.!Ramzi pisze:Zadziwiające jak dobrze fizycznie wygląda Almagro będąc tak solidnie obciążonym na przestrzeni ostatnich tygodni. Po południowoamerykańskim maratonie na clayu byli tacy ktorzy prognozowali szybki zjazd Nico do bazy podczas IW, jednak obserwuje go w kolejnym meczu, gdzie znów wygląda na mocniejszego i świeższego od swojego rywala. Swoją drogą Berdychowi chyba nie sprzyja pogoda - w wieczornym pojedynku z Roddickiem wykazywał znacznie więcej chęci do walki. Dziś zdaje się być zniechęcony ciągle powracającymi piłkami.
Poza tym witam wszystkich serdecznie, jako że jestem tu nowy
Wygląda na to, że głównym wygranym w IW będzie Wirus.robpal pisze:Z turnieju wycofali się bracia Bryanowie, Mike złapał wirusa. Polacy w półfinale.
I do tego na niesamowitym luzie liczyłbyś gotówkę, bo Nico gromi i spokojnie zmierza do 1/4.sheva pisze:Almagro już *3/0 w II secie.
Tyle pieniędzy przeszło mi koło nosa
DUN umie człowieka pocieszyćDUN I LOVE pisze: I do tego na niesamowitym luzie liczyłbyś gotówkę, bo Nico gromi i spokojnie zmierza do 1/4.
Pieniądze, szczęścia nie dają.sheva pisze:
Tyle pieniędzy przeszło mi koło nosa
Proste.robpal pisze:DUN umie człowieka pocieszyćDUN I LOVE pisze: I do tego na niesamowitym luzie liczyłbyś gotówkę, bo Nico gromi i spokojnie zmierza do 1/4.
Może i nie dają, ale zawsze się przydają. (Ale zarymowałemAnula pisze:
Pieniądze, szczęścia nie dają.![]()
![]()
Mecz wciąż trwa. Może Tomasiek się obudzi, choć rzeczywiście wygląda to przygnębiająco.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości