Szóstka z polskiego.sheva pisze:
Może i nie dają, ale zawsze się przydają. (Ale zarymowałem)
Almagro pierwszym ćwierćfinalistą.

Almagro chyba bardzo osobiście potraktował mecz z Berdychem po ich ostatnim incydencie.

Brawa dla Hiszpana.

Szóstka z polskiego.sheva pisze:
Może i nie dają, ale zawsze się przydają. (Ale zarymowałem)
Almagro pierwszym ćwierćfinalistą.
Wyrzuciłabym słowo "chyba".robpal pisze:To chyba koniec meczu, ale i tak ciężka sensacja.
No raczej dobrze nie graKubecki pisze:Djokovic gra takie dno? Bo to, że Andujar wznosi się na wyżyny umiejętności jest oczywiste nawet nie oglądając spotkania.
Dlaczego 8?Jacques D. pisze:No raczej dobrze nie graForma jak z Dubaju, czyli żadna. Choć ja i tak jestem więcej niż przekonany, że w finale będzie 8. raz z rzędu!
No Djoko-Rafa o ile się nie mylę w ostatnich pojedynkach bezpośrednich 7:0?DUN I LOVE pisze:Dlaczego 8?Jacques D. pisze:No raczej dobrze nie graForma jak z Dubaju, czyli żadna. Choć ja i tak jestem więcej niż przekonany, że w finale będzie 8. raz z rzędu!
Racja, źle to odczytałem. Zrozumiałem, że Djoko będzie w finale 8 kolejnego turnieju, w jakim startuje.Jacques D. pisze:No Djoko-Rafa o ile się nie mylę w ostatnich pojedynkach bezpośrednich 7:0?
Rafa dziś z Dogiem leci.James_007_Blake pisze: ale Rafa musi to wygrać. Inaczej jest frajerem.
Już postawiony po kursie 10,5?sheva pisze: Rafa dziś z Dogiem leci.
Postawione, ale Dolgopolov +1,5 seta po 3,60.robpal pisze:Już postawiony po kursie 10,5?sheva pisze: Rafa dziś z Dogiem leci.
Cóż, sądzę, że ten sen potrwa jeszcze bardzo długo.Wujek Toni pisze:Moim zdaniem spadek Novaka z tronu to jest kwestia czasu. Powoli zaczyna płacić cenę za wyczyny z zeszłego roku wliczając do tego wysiłek włożony w zdobycie pucharu na australijskich kortach.
No nie może być tak, że facet mając nieustanne problemy z wydolnością przez lata nagle staje się tytanem wytrzymałości tlenowej i czysto fizycznej, nie ponosząc przy tym żadnych konsekwencji .
Obawiam się, że serbski sen powoli dobiega końca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości