Nieprawda. Molina, szef sędziów, powiedział, że problem jest wyolbrzymianyBarty pisze: Poważnie? To sędziowie stołkowi bardzo do serca wzięli sobie oficjalny komunikat ATP i komentarze Federera.

Nieprawda. Molina, szef sędziów, powiedział, że problem jest wyolbrzymianyBarty pisze: Poważnie? To sędziowie stołkowi bardzo do serca wzięli sobie oficjalny komunikat ATP i komentarze Federera.
"The reason why this has become an issue is because two or three top players are slower than other players," Enric Molina Mur, head of officiating for the ITF, told USA Today. "I'd be lying if I said in every match it is being enforced properly."robpal pisze:Nieprawda. Molina, szef sędziów, powiedział, że problem jest wyolbrzymianyBarty pisze: Poważnie? To sędziowie stołkowi bardzo do serca wzięli sobie oficjalny komunikat ATP i komentarze Federera.
Wiem, ale ja już nie kalkuluję, o czym pisałem w generalnym.Barty pisze:Też bym chciał zwycięstwa Nalbiego, ale jednak byłby to bye dla Rafy, nie oszukujmy się.
A czy Ty miałeś nie marnować swojego cennego czasu na oglądanie tak marnego turnieju?James_007_Blake pisze:Nalbandian kończ i wstydu oszczędź mentalny dzieciaku.
Tak, na tennis.com to, co zacytowałemBarty pisze: To jedyne, co znalazłem na ten temat, jest coś jeszce, co Molina mówił?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości