Jesteś pewny.? Przecież to tylko "wymysł tenisopodobny".Jacques D. pisze:
Mecz Nalba z Nadalem rzeczywiście już całkiem przyjemny.

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.

Dawid na razie bardzo przyzwoicie.
Jesteś pewny.? Przecież to tylko "wymysł tenisopodobny".Jacques D. pisze:
Mecz Nalba z Nadalem rzeczywiście już całkiem przyjemny.
Błąd!Anula pisze:Jesteś pewny.? Przecież to tylko "wymysł tenisopodobny".Jacques D. pisze:
Mecz Nalba z Nadalem rzeczywiście już całkiem przyjemny.![]()
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.![]()
Dawid na razie bardzo przyzwoicie.
Nadal nie jest w świetnej formie, ale nie gra źle, Nalbandian postawił wysoko poprzeczkę.robpal pisze:Set Nalbandian. Zapraszam wszystkich, którzy mówią, że Rafa jest w doskonałej formie
Jak.?Denek pisze:David 6-4 w I secie, ale i tak wiadomo jak to się skończy.
4:6 6:4 6:1 NadalAnula pisze:Jak.?Denek pisze:David 6-4 w I secie, ale i tak wiadomo jak to się skończy.
Drugie jęczydło.robpal pisze:15 UE Rafy w secie. Tak o 10 za dużo.
Wujek mnie cały czas uświadamiasheva pisze: Wiem, że tęsknisz za Rafą robiącym max 3-5 UE na set, ale te czasy już raczej nie wrócą.
Co ty gadasz. Gra "normalnie", "jak zawsze", a Rafa gra piachjowy pisze:David gra wielki mecz.
Rafa gdy przegrywa gra zawsze piach, a inni zawsze grają normalnie, a wręcz słabo, trzeba się przyzwyczajać do tej tezyrobpal pisze:Co ty gadasz. Gra "normalnie", "jak zawsze", a Rafa gra piachjowy pisze:David gra wielki mecz.
Historia pojedynków tych dwóch panów jest bardzo wyrównana. W pierwszych czterech meczach Nalbandian wygrał pierwszego seta, a podczas ostatniego US Open na niego serwował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości