3 meczowe

I trzeba pisać "Denek pisze:No to w Rogerze jedyna nadzieja, bo jak nie to tytuł dla Rafcia.
I dobrze, przywraca ODROBINĘ nadziei.sheva pisze:Isner pokazał, że jest jednym z niewielu, który potrafi wykorzystać słabszy dzień faworyta i pokonać go.
Nie... teraz czas na rewanż dla Rogera.Mario pisze:Brawo John!
Federer i Djokovic już na rozkładzie w tym roku, teraz czas na Nadala.
Dokładnie, tym bardziej, że już rok temu było baardzo blisko dokonania tej sztuki...Mario pisze:Brawo John!
Federer i Djokovic już na rozkładzie w tym roku, teraz czas na Nadala.
Chyba nie sądzicie, że to gracz, który będzie w stanie utrzymywać taki poziom. Tak samo szybko wyleci z tej TOP 10 jak do niej wszedł. Jak wielu innych zresztą. Nie mniej jednak za dzisiejszy mecz należą mu się gratulacje.Ranger pisze:Big John odwalił kawał dobrej roboty, awansował do Top Ten i sprawił, że Amerykanie znów mają tenisistę, który może ograć najlepszych, brawo!!![]()
Hm myślę, że masz rację, ale to i tak bardzo wiele jak na ostatnią posuchę dla Amerykańskiego tenisa, przecież nie napisałem, że ten stan potrwa wiecznie. Poza tym trzeba oddać Isnerowi, że z meczu na mecz, czy miesiąca na miesiąc widać u niego regularny progres.Kubecki pisze:Chyba nie sądzicie, że to gracz, który będzie w stanie utrzymać taką formę. Tak samo szybko wyleci z tej TOP 10 jak do niej wszedł. Jak wielu innych zresztą. Nie mniej jednak za dzisiejszy mecz należą mu się gratulacje.Ranger pisze:Big John odwalił kawał dobrej roboty, awansował do Top Ten i sprawił, że Amerykanie znów mają tenisistę, który może ograć najlepszych, brawo!!![]()
Wielkie to były jaja Isnera, a nie tenis. Novak to wielkiego tenisa nie zaprezentował.jonathan pisze:WIELKI TENIS - tak jak mówiłem.
Novak przegrał, Niebo płaczerobpal pisze: W Indian Wells się rozpadało, chyba koniec gry na dzisiaj.
To jest facet stworzony do wielkich spotkań z najlepszymi.Kubecki pisze:Big John może ograć najlepszych, jest nawet kilku innych takich. Nie sądzę jednak żeby mógł ich OGRYWAĆ częściej (regularnie).
No niestety trzeba, ikona "rzyg" ciągle niedostępna.robpal pisze:I trzeba pisać "Denek pisze:No to w Rogerze jedyna nadzieja, bo jak nie to tytuł dla Rafcia."?
Rzyg na Rogera? Robercie, nie spodziewałem się tego po TobieRobertinho pisze: No niestety trzeba, ikona "rzyg" ciągle niedostępna.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość