Federasta20 pisze:Ja popatrzę. Oby Zverev zmierzył się z sympatykiem Trumpa w finale. Ogólnie nieźle grają Amerykanie w czasie rządów tego prezydenta, za Obamy tenis amerykański upadał

Federasta20 pisze:Ja popatrzę. Oby Zverev zmierzył się z sympatykiem Trumpa w finale. Ogólnie nieźle grają Amerykanie w czasie rządów tego prezydenta, za Obamy tenis amerykański upadał
EstrellaBarty pisze:Chyba nie ma drugiego takiego zawodnika zależnego od kraju rozgrywania turnieju.
Mówimy o M1000? Ogólnie przegrał 3 finały, w tym 2 razy w Halle.Federasta20 pisze: Edit: I jest finał. Do tej pory niepokonany w finałach, czy to się zmieni?
+1, aż byłem zdziwiony, że PCB potrafi się przystosować do takiego widowiska.Rroggerr pisze:ten pierwszy set to jeden z najlepszych setów gry w tym sezonie w ogóle.
Oczywiście tak.Barty pisze:Mówimy o M1000? Ogólnie przegrał 3 finały, w tym 2 razy w Halle.
Że co, że jak Pablo Carreno-Busta, to od razu gorszy?Robertinho pisze:Ja będę ogłaszać ewentualną wygraną Busty jako koronny dowód na totalne już zeszmacenie rozgrywek, więc bardzo by mi to pasowało do narracji. Im gorzej, tym lepiej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości