Tak, 12-10 w TB trzeciego setaDUN I LOVE pisze: A na gg jak Ci pisałem? Tomic def. Nishikori?

Tak, 12-10 w TB trzeciego setaDUN I LOVE pisze: A na gg jak Ci pisałem? Tomic def. Nishikori?
Tomic już zdołał oddaćsheva pisze:Tomic i Stebe solidarnie przegrali I seta, ale na początku drugiego obaj uzyskali przewagę breaka.
Nie w turniejach, których właścicielami są multisuperhipermiliarderzy. Oni chcą igrzysk, bo za to płacąWujek Toni pisze: Ciekaw jestem czy dożyję czasów, kiedy ktoś z tego całego towarzystwa pójdzie po rozum do głowy i zrobi w USA w końcu cement z prawdziwego zdarzenia, jak to miało miejsce w latach 90.
Stebe idealnie się wpasowuje w dzisiejsze standardy. Podczas Australian Open dokonał naprawdę poważnego czołka przeciwko Hewittowi, co zresztą doskonale pamiętamy. Dzisiaj dał kolejny popis swojej nieudolności, gdy przychodzi do naprawdę ważnych piłek. Dobrze, że chociaż seta wziął, co mu trochę osłodzi szybką porażkę w tym turnieju.sheva pisze:2 razy serwował na seta Stebe, 2 razy został odłamany, ale udało mu się wymęczyć tego II seta w TB 8-6.
Ale za to całkiem niedawno przegrałDUN I LOVE pisze:Verdasco - Phau 63 60. Fernando dawno tak łatwo meczu nie wygrał.
Meczowej z zeszłego roku z finału z San Jose nie przebił.sheva pisze: A ten burak co krzyknął na trybunach powinien mieć dożywotni zakaz wchodzenia na korty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości