3-1*.

Mam nadzieję że ktoś przebudzi kibiców, gdy na korcie pojawią się Tsonga z Mayerem. Dzielnie walczy Gasquet, właśnie zmarnował dwie okazje na breaka, ale w tym momencie ma trzecią.DUN I LOVE pisze:Swój mecz rozpoczęli Panowie Simon i Murray.
Cały czas grają pierwszego gema.Bizon pisze:Mam nadzieję że ktoś przebudzi kibiców, gdy na korcie pojawią się Tsonga z Mayerem.DUN I LOVE pisze:Swój mecz rozpoczęli Panowie Simon i Murray.
Ja już go nie rozumiem. 6 tygodni nie gra, odpada w półfinale IW i po dwóch meczach w Miami siada lewe kolano...Barty pisze:Też to zauważyłem. Tym sposobem szanse Rafała na historyczny triumf w Key Biscane znacznie maleją.
A te 7 lat gry na kosmicznych obrotach wziąłeś pod uwagę czy 6 tygodni przerwy wszystko załatwia?robpal pisze:Ja już go nie rozumiem. 6 tygodni nie gra, odpada w półfinale IW i po dwóch meczach w Miami siada lewe kolano...![]()
Niech się zajmie grą w golfa.
To niech chociaż spektakularnie skreczuje, a nie wraca, mówi, że jest bosko i odwala taką manianę na korcieDUN I LOVE pisze: A te 7 lat gry na kosmicznych obrotach wziąłeś pod uwagę czy 6 tygodni przerwy wszystko załatwia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości