I to od 13 lat zaledwie.MrHesiak pisze:A Nadal kiedy opadnie, bo też biega i biega i nie widać oznak zmęćzenia.matek20 pisze:W końcu chyba ten fartman opadnie siłowo nie ? Tak biega i biega

I to od 13 lat zaledwie.MrHesiak pisze:A Nadal kiedy opadnie, bo też biega i biega i nie widać oznak zmęćzenia.matek20 pisze:W końcu chyba ten fartman opadnie siłowo nie ? Tak biega i biega
To matek20 płaczeMrHesiak pisze:Zaczyna chyba padać, niedobrze.
Ludzki umysł ma taką zbawienną właściwość, że wypiera więcej tych gorszych wspomnień a zachowuje dobrematek20 pisze:Jarosword też byłeś taki rumak w latach 2013-2016 ?
Znaczy chcesz mnie namówić na dywagacje o Buscie, czy może meczu Goffin-Monfils? Zresztą ja nie widzę potrzeby, żeby w to brnąć.Federasta20 pisze:Robert, prześledź całą drabinkę Cecchinato
Cilic uciekł spod topora. Schwartzman przełamuje Nadala!
Nie, po prostu Włoch gra turniej życia i nie musi od razu eliminować topowych Fabsterów by się kimś zachwycać. Takie historie i pojedyncze mecze też są fajne, nie każda musi zawierać narodziny nowej supergwiazdyRobertinho pisze:Znaczy chcesz mnie namówić na dywagacje o Buscie, czy może meczu Goffin-Monfils? Zresztą ja nie widzę potrzeby, żeby w to brnąć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Google [Bot] i 6 gości