Gael Monfils będzie pauzować co najmniej 15 dni i zastąpił do Gilles Simon, u Jankesów za to problemy z sercem (podobno) ma Mardy Fish i na jego miejsce Jim Courier powołał Ryana Harrisona.
I jeszcze fotka amerykańskiego teamu już na miejsku w MC:

Podczas 1 rundy wypłynęła informacja, że tak naprawdę Ferru nie potrafił porozumieć się z hiszpańską Federacją co do warunków finansowych. Wygląda na to, że już wszystko ok.wrzesniowy pisze:To Ferrer jednak gra w Pucharze Davisa? Wydawało mi się, że wraz z Lopezem oznajmili, że już kończą karierę reprezentacyjną. Chyba jednak ktoś go przekonał, że Almagro sam sobie nie poradzi
Ja wiem? Harrison bardzo lubi grać ważne mecze, wtedy czuje się najlepiej. Nawet miał tego breaka w I secie, ale oddał podwójnymivdv pisze:Myślałem, że zwycięstwo Francuza będzie pewne i szybkie, a tu niespodzianka.
robpal pisze:Ja wiem? Harrison bardzo lubi grać ważne mecze, wtedy czuje się najlepiej. Nawet miał tego breaka w I secie, ale oddał podwójnymivdv pisze:Myślałem, że zwycięstwo Francuza będzie pewne i szybkie, a tu niespodzianka.Tsonga jednak przyspieszył w decydującym momencie, co zaowocowało setem.
W II partii Francuz już z breakiem przewagi i chyba nie odda. Całkiem niezłe spotkanie tak w ogóle
No to się popisałem swoimi matematycznymi umiejętnościami.robpal pisze:241, nie dodawaj im!
Jednak gra Juan i radzi sobie całkiem nieźle w pierwszym secie.robpal pisze:Problemy ze zdrowiem ma Del Potro (jakaś alergia) i chyba Monaco zagra drugiego rubbera.
Obrońców, to Hiszpania nie zwyciężyła w ubiegłym roku ?Ruch1920Chorzów pisze:Trwa piąty set meczu Czechy - Serbia. Na korcie są Tipsa i Stepanek. Jak Radek wygra to może się zrobić nieciekawie dla obrońców tytułu.
Tipsarevic - Stepanek 7-7 (piąty set)
A nie Serbia ?Ranger pisze:Obrońców, to Hiszpania nie zwyciężyła w ubiegłym roku ?Ruch1920Chorzów pisze:Trwa piąty set meczu Czechy - Serbia. Na korcie są Tipsa i Stepanek. Jak Radek wygra to może się zrobić nieciekawie dla obrońców tytułu.
2 lata temu.Ruch1920Chorzów pisze:A nie Serbia ?Ranger pisze:Obrońców, to Hiszpania nie zwyciężyła w ubiegłym roku ?Ruch1920Chorzów pisze:Trwa piąty set meczu Czechy - Serbia. Na korcie są Tipsa i Stepanek. Jak Radek wygra to może się zrobić nieciekawie dla obrońców tytułu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 1 gość