Dzięki

PS: Tipsa przełamał Radka i jest 8-7 dla Serbów.
Luz.Ruch1920Chorzów pisze:Zawsze miałem problem z kojarzeniem dat![]()
Dzięki
PS: Tipsa przełamał Radka i jest 8-7 dla Serbów.
A czemu Tipsarevic pokazał rogatą duszę? To Stepanek, znany już z wielu chamskich zachowań, po prostu nie podał mu ręki, mimo że podał rękę trenerowi Serbii.sheva pisze:Tipsarevic pokazał swoją rogatą, bałkańską duszę po zakończeniu meczu. Nie dużo brakło, a doszłoby do rękoczynów między nim a Stepankiem, bądź kimś innym z czeskiej ekipy.
Gasquet jest kontuzjowany i nie jest w stanie zagrać pełnych pięciu setów. To trochę wyjaśnia wybórMario pisze:Już lepiej było wystawić Gasqueta, Llodre, czy nawet Mahut, bo widziałem, że siedział na trybunach.![]()
sheva pisze:Tak, Stepanek zachował się jak cham, ale patrząc na Tipsara miałem wrażenie, że ma ochotę przyłożyć przeciwnikowi i kto wie jakby to się skończyło gdyby nie było interwencji ludzi z ekipy Serba, którzy zaczęli go uspokajać.
Wiecie, Smigul pokazał mu przy siatce środkowy palec. Nie dziwię się, że miał ochotę mu przywalićBarty pisze:No tak, to prawda, Janko nie jest człowiekiem o anielskim usposobieniu, dawno nie widziałem, żeby kogoś powstrzymywano od bójki na korcie.
In press Janko added that Stepanek also called him "stinky cunt"
Cóż, w takim razie winnymi są ci ludzie z serbskiej ekipy, którzy Janko powstrzymywali.robpal pisze:Wiecie, Smigul pokazał mu przy siatce środkowy palec. Nie dziwię się, że miał ochotę mu przywalić
Bonus:In press Janko added that Stepanek also called him "stinky cunt"
GOATDUN I LOVE pisze: Kapitalną formą kontynuuje Gulbis, który przegrał swój mecz z Martonem Fucsovicsem w 5 setach.
Top 5 coraz dalejDUN I LOVE pisze:
Kapitalną formą kontynuuje Gulbis, który przegrał swój mecz z Martonem Fucsovicsem w 5 setach.
Że też nigdy nie wyłapałem tej oczywistej dwuznaczności...robpal pisze:Zresztą nazwisko sugeruje, jak należy go traktować
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 2 gości