Robertinho pisze:Nie zasłużyłem jako fan, by oglądać szmacenie z baseline przez Andersona, po prostu qfa nie zasłużyłem.

5:4, ale nowe piłki...
Robertinho pisze:Nie zasłużyłem jako fan, by oglądać szmacenie z baseline przez Andersona, po prostu qfa nie zasłużyłem.
Tak, wejść w jego profil i zablokować.Kiefer pisze:Można wyłączyć posty danego użytkownika tak bym ich nie widział?
Gem na sucho dla Keva, ale przy nowych piłkach można było się domyślić.
ZrobioneBarty pisze:Tak, wejść w jego profil i zablokować.Kiefer pisze:Można wyłączyć posty danego użytkownika tak bym ich nie widział?
Żeby to było ze Zvorkiem, ba, z Tiafoe, jeszcze bym w tym wydział jakiś sens. Ale Kevin, który poza podładką w finale, nic tu nie może zaoferować? Żeby chociaż Isner wygrał z Rao, jemu finał mógłby wpaść.Kiefer pisze:Robertinho pisze:Nie zasłużyłem jako fan, by oglądać szmacenie z baseline przez Andersona, po prostu qfa nie zasłużyłem.DUN I LOVE wiedział co robi.
5:4, ale nowe piłki...
Ale chyba ani razu nie napisałem że Roger nie wygra Wimbla ?jarosword20 pisze:matek20 widzę ma ciekawą taktykę - co jakiś czas pisze posty w każdą stronę, a jak będzie trzeba to zawsze później zacytuje coś co pasuje
Tak, ja tak zrobiłem z nim i dwoma innymi ulubieńcami i przynajmniej się czyta. Ostatnio kilka razy wszedłem niezalogowany i szybko pożałowałem, biedny Dawid się nasłuchał o poziome wpisów na forum. Także warto blokować.Kiefer pisze:Dodać do wrogów go mam?Barty pisze:Tak, wejść w jego profil i zablokować.Kiefer pisze:Można wyłączyć posty danego użytkownika tak bym ich nie widział?
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Bizon, Jacques D., jarosword20, Kiefer, Rroggerr, Saboteur i 40 gości