Ed. Aha

Na początku meczu już się zastanawiałem co Pani Cziczak robi na półfinale szlema, serio nie ma lepszych sędziów/sędzin?
Jednak set dla Big Johna.
Na finał i tak zwłoki wyjdą, jak nie jednego to drugiego.Del Fed pisze:Niestety Jasiu chyba kiepsko się czuje fizycznie, a Anderson dobrze na returnie. Szkoda.
Hehe, a ja mam dzisiaj nockę i myślałem że na spokojnie będzie po wszystkim.Kiefer pisze:Kurde jak tu będzie piąty set to naprawdę kij go wie o której wyjdą na kort Rafole i o której skończą.
No tak, tylko jak awansuje Isner to chociaż rzucę okiem, by go powspierać, żeby seta sobie ugrał, Andersona nie mam ochoty. Zwłaszcza jak zagrałby z Nadalem to na bank odpuszczam.Kiefer pisze: Na finał i tak zwłoki wyjdą, jak nie jednego to drugiego.
To raczej na pewno nie będzie.Lleyton pisze:Hehe, a ja mam dzisiaj nockę i myślałem że na spokojnie będzie po wszystkim.Kiefer pisze:Kurde jak tu będzie piąty set to naprawdę kij go wie o której wyjdą na kort Rafole i o której skończą.
Dajesz John!
Z tenisistą, który obronił meczową, wyszedł z 0-40 przy serwisie na pierwszy set i zamknął mecz przy pierwszej okazji. Dzisiaj odrobił minibrejka w pierwszym secie a przed chwilą doprowadził do decidera mimo wcześniejszego mugowania. Nie najgorzej jak na muga.Del Fed pisze:Przy setowej w taju podwójny i 2 razy natychmiastowo oddane przełamanie zdobyte na Isnerze mogące dać już tak naprawdę mecz.
Oj Roker, Roker z kimżeś Ty przegrał.
Widzę ze juz zaczyna się wybielanie leszcza, na którym Nadalek wysępi 18-stkę.lake pisze:Z tenisistą, który obronił meczową, wyszedł z 0-40 przy serwisie na pierwszy set i zamknął mecz przy pierwszej okazji. Dzisiaj odrobił minibrejka w pierwszym secie a przed chwilą doprowadził do decidera mimo wcześniejszego mugowania. Nie najgorzej jak na muga.Del Fed pisze:Przy setowej w taju podwójny i 2 razy natychmiastowo oddane przełamanie zdobyte na Isnerze mogące dać już tak naprawdę mecz.
Oj Roker, Roker z kimżeś Ty przegrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości