No dał. Już mu puchar wręczyłam. I teraz pewnie kilka głupich błędów i 6:4 dla Serba.Robertinho pisze:Ładnie Rafa dał poczuć nadzieję. Teraz przełamanko i jutro koniec z tym syfem.
Taja to już nie będzie

No dał. Już mu puchar wręczyłam. I teraz pewnie kilka głupich błędów i 6:4 dla Serba.Robertinho pisze:Ładnie Rafa dał poczuć nadzieję. Teraz przełamanko i jutro koniec z tym syfem.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Na odrobinę mniej liberalnym forum matek 20 i The Djoker, już dawno by nie pisali. Ta plemienność jest słaba. Oczywiście mnie nie dotyczy, nie czytam tego.Lucas pisze: Nudne się już robi to błaganie o bana dla kolegi. Kojarzy mi się to ze stadkiem piłkarzy, którzy żebrzą u arbitra o żółtą kartkę dla rywala.
Nie przesadzałbym, świetnie wybronił się Serb, teraz z kolei genialnie Hiszpan.Piotrek pisze:Niewykorzystane okazje się mszczą. Swoją drogą tytuł dla Andersona, to byłaby piękna laurka tego ATP.
W czym?Albert pisze:Tylko jak Djoko tak będzie grał przy BP , jego jedyna szansaw taju .
No zapomniałemRobertinho pisze:W czym?Albert pisze:Tylko jak Djoko tak będzie grał przy BP , jego jedyna szansaw taju .
W czymś czego nie ma, to trochę jak Isner wczoraj.Robertinho pisze:W czym?Albert pisze:Tylko jak Djoko tak będzie grał przy BP , jego jedyna szansaw taju .
On chyba lepiej sędziuje niż gra.Federasta20 pisze:Nadal mógłby pracować jako liniowy.
Żyje, unika tenisa.Piotrek pisze:A co się z DUNem dzieje?
Po 30.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 4 gości