82% głosowało na Denisa, ale nie wiem ile z nich już po zakończeniu meczu.

Będzie Ferrer na Polsacie? Zobaczyłbym sobie.
Na Isnera przeszli.DUN I LOVE pisze:Będzie Ferrer na Polsacie? Zobaczyłbym sobie.
Hahaha nawet mnie to rozbawiło. Tym bardziej, że zrobił.Mario pisze:Tiafoe chce powtórzyć Kanadę, zawsze z szacunkiem myślę o ludziach mających tak duży dystans do własnej osoby, by robić z siebie głupka przed tysiącami widzów.
Nie.Emu pisze:Też wam Tsitsipas przypomina Gasqueta( nim stał się przebijadłem), ale z lepszym forehandem?
Pozdro.The Djoker pisze:Mam nadzieje ze Djoko wygra Cinci i wezmie w koncu te Golden Masters. Pozdro.
+1, inny fh, inny bh, inny serwis.Rroggerr pisze:Nie.Emu pisze:Też wam Tsitsipas przypomina Gasqueta( nim stał się przebijadłem), ale z lepszym forehandem?
Jeśli w mniej więcej takiej formie zakończy ten turniej, to nie widzę powodów do optymizmu w kontekście USO dla jego fanów. 42% po drugim podaniu oznacza, że Serb z głębi wciąż wygląda niepewnie, tak, jak to było i w Kanadzie.lake pisze:Dziewięć meczowych potrzebował Serb. W Cincy pewnie zostanie wyjaśniony, ale na USO powinien być gotowy.
Mam podobne odczucia, na Wimbledonie było znakomite momentum, trochę oderwane od rzeczywistości i prawdziwej formy, która owszem na pewno nie jest tak kiepska jak pół roku temu, ale też nie jest aż tak dobra jak w półfinałowym pojedynku z Rafą na Wimblu.DUN I LOVE pisze:Też coś czuję, że ten Wimbledon trochę "na ślepo" się trafił i dopiero teraz Novak tak naprawdę musi kroczyć trudną ścieżką prowadzącą do osiągnięcia najwyższej formy.
Isner przeniósł formę z Wimbledonu do Atlanty i tam chyba ta jego dyspozycja już została. Kolejny słaby turniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości