No ale teraz można się cieszyć, bo Nole odłamał, ech
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Róbta co chceta, choć osobiście uważam, że to sytuacja z cyklu: "nie chcem, ale muszem".Federasta 20 pisze: Naprawdę mamy kibicować Nole pod kątem eliminacji Nadala w USO?
Sam kiedyś pisałeś, że takie analizowanie jest najgorszeDel Fed pisze:Tak.
Shapo postanowił więc się wymiksować.Kiefer pisze:Turniej przez opady robi się mocno problematyczny, jak patrzę w apke to ma tam padać cały dzień i jutro też mają być problemy, wątpliwe by skonczyli to w terminie.*
*A Rafa się śmieje.
Nigdzie nie napisałem, że się zawiodłem czy rozczarowałem, raczej podchodzę do tego obojętnie, poza tym zawsze jest okazja do ciśnięcia z Dimitrova, którego lubię średnio.Rroggerr pisze:Wprawdzie zgadzam się z ogólną diagnozą, ale jak ktoś na poważnie liczył, że Cilić, który ma z big4 gorszy bilans od Berdycha, pokona normalnie biegającego po korcie Nadala, a Dimitrow bez formy mający jeszcze gorszy bilans z big4 od Cilicia, nie wypuści prowadzenia z Djokoviciem gdy ten zaczął w miarę przebijać piłkę - to już sam sobie jest winien swojego rozczarowania. Oglądałem jednym okiem, śmiechłem przy smeczu w siatkę, wyłączyłem w połowie drugiego seta, potem sprawdziłem wynik, rutyna. Jak ktoś ma dystans do tych wszystkich rekordów, to bywa nawet zabawnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości