Oni już są lepsi od niego. Potrzeba 2-3 lat, żeby cyfry zaczęły mówić to samo.Federasta20 pisze:Taką grą zasługuje by Rafole go atakowali z obydwu stron w Goat race. Poza serwisem to jest kaplica, nie pamiętam kiedy ostatnio tak źle było. Chyba na początku zeszłorocznego US Open.
Cincinnati 2018
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Cincinnati 2018
MTT Titles/Finals
Spoiler:
O co kaman z tym returnem? 

- DUN I LOVE
- Administrator
Barty pisze:Jak tam, Dawid, stoimy w rankingu M1000?
Spoiler:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Brawo Novak!
Jak Serb wzmocni się jeszcze fizycznie to będzie ciekawie.

Jak Serb wzmocni się jeszcze fizycznie to będzie ciekawie.
Jak tam Kiefer zostajesz na dekorację? 

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
- DUN I LOVE
- Administrator
Szkoda, że Stan nie dał rady (jakoś dobrze mu życzyłem), dziś Fed nie miałby okazji obrzydzić mi tenisa w przededniu szlema.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- The Djoker
Golden masters !!!!
Cóż, wynik nie mógł inny, skoro Novak solidnie przebijał a druga strona psuła wszystko co szło, nie mówiąc o tych licznych siatkach przy drugim podaniu Serba. Nie ma co się oszukiwać, wszystko co dobre zostało w czasie przeszłym.....
Znów trzeba przemyśleć przerzucenie się "na spódniczki".
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
-
Nole Slam, Golden Masters, nieźle. Brawo Nole. Cena za Wimbledon można by powiedzieć.
Jak dla mnie Fed nie dał rady przede wszystkim fizycznie, to granie dwóch meczy w jeden dzień, koniec szwajcarskich derbów o północy to nie dla 37-latka.
Jak dla mnie Fed nie dał rady przede wszystkim fizycznie, to granie dwóch meczy w jeden dzień, koniec szwajcarskich derbów o północy to nie dla 37-latka.
Ja byłem neutralny jak Szwajcaria w tym spotkaniu. I teraz żałuję, że to nie Wawrinka tutaj był, na pewno gorzej by nie skończył i miałby bezcenne punkty rankingowe.DUN I LOVE pisze:Szkoda, że Stan nie dał rady (jakoś dobrze mu życzyłem), dziś Fed nie miałby okazji obrzydzić mi tenisa w przededniu szlema.
Idealne podsumowanie, szkoda, że można prezentować taki poziom i wygrać było nie było duzy turniej, ale prędzej on zasłużył na tytuł niż Federer na finał w takim układzie. 
Brawa dla Novaka, brawa dla Rogera. Nie no dobra, z tym drugim to sobie jaja robię, tutaj trzeba poważnie zastanowić się nad tym co dalej, na USO niech sobie pojedzie, ale potem to powinien sobie zrobić przerwę do końca rozgrywek, bo to nie ma najmniejszego sensu.

Brawa dla Novaka, brawa dla Rogera. Nie no dobra, z tym drugim to sobie jaja robię, tutaj trzeba poważnie zastanowić się nad tym co dalej, na USO niech sobie pojedzie, ale potem to powinien sobie zrobić przerwę do końca rozgrywek, bo to nie ma najmniejszego sensu.
Obecny, a czemu? Dla mnie nie rozegrał się tutaj żaden dramat.lake pisze:Jak tam Kiefer zostajesz na dekorację?
Ostatnio zmieniony 20 sie 2018, 0:21 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
PoprawiłemAnula pisze:Brawo Novak!![]()
Jak Serb wzmocni się jeszcze fizycznie to będzie nieciekawie.

MTT Career highlights:
Debel:
MTT Career highlights:
Debel:
I LM z Hajtą przez cały sezon będzie do spóły z 18 Szlemem Fafy. OJP. To znaczy z 18 do stycznia.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2018, 0:26 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
Miał ponad 80% punktów wygranych po 2 podaniu Serb, jeśli dobrze dojrzałem. Z taką bryndzą jaką grał Fed na returnie nie dało się zaistnieć. Najgorsze dla Szwajcara, że ten Djokovic wcale nie grał mocarnie, sporo pkt dostawał za samo trafienie serwisu.
Brawa dla Serba za ten Złoty Masters, pewnie już dawno powinien wpaść, więc nie bedę wystawiać not za styl za dzisiejszy mecz. Liczy się efekt, a ten jest zadowalający.
Brawa dla Serba za ten Złoty Masters, pewnie już dawno powinien wpaść, więc nie bedę wystawiać not za styl za dzisiejszy mecz. Liczy się efekt, a ten jest zadowalający.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- no-handed backhand
Gratulacje Djoker.
- DUN I LOVE
- Administrator
Statystyki finału:
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Tak sobie pomyślałem nad tym H2H, Fed ma niezwykłą zdolność na dobijanie się do półfinałów, finałów kiedy gra totalną bryndzę i trafiać tam na takiego Djokovica, kiedy Serb grał bryndzę to skutecznie Szwajcara unikał.
lake pisze:PoprawiłemAnula pisze:Jak Serb wzmocni się jeszcze fizycznie to będzie nieciekawie.

Lubię ambitnych i charakternych facetów, a Nole to taki typ. Mimo tego, że kibicuję Rafie, to właśnie rywalizacja i z Fedem i z Novakiem jest tym, co mnie kręci.
Będzie ciekawie.

- DUN I LOVE
- Administrator
Jak Wujek kiedyś napisał: przegrywanie finałów to oznaka frajerstwa.Kiefer pisze:Tak sobie pomyślałem nad tym H2H, Fed ma niezwykłą zdolność na dobijanie się do półfinałów, finałów kiedy gra totalną bryndzę i trafiać tam na takiego Djokovica, kiedy Serb grał bryndzę to skutecznie Szwajcara unikał.
Jakoś tak to szło.

MTT Titles/Finals
Spoiler: