To co ja mam powiedzieć, Barty (x3 ostatnio) postanowił się zemścić za Wimbledon i zamknął mi opcje wyboru. Jeszcze meczu nie ma, a ja już jestem mentalnie zagotowany.DUN I LOVE pisze:K...znowu nemezis.

To co ja mam powiedzieć, Barty (x3 ostatnio) postanowił się zemścić za Wimbledon i zamknął mi opcje wyboru. Jeszcze meczu nie ma, a ja już jestem mentalnie zagotowany.DUN I LOVE pisze:K...znowu nemezis.
DUN jest synem króla sedesówkurcaczeudo pisze:'Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale życia nie oszukasz'DUN I LOVE pisze:K...znowu nemezis.
Sam nie wiem. Patrząc na tegoroczne "osiągnięcia" DUN'a w MTT, sytuacja jest niewiele mniej gó#!niana od mojej, więc poprzeczka wisi chyba we właściwym miejscu...arti pisze:DUN jest synem króla sedesówkurcaczeudo pisze:'Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale życia nie oszukasz'DUN I LOVE pisze:K...znowu nemezis.? To wysoko zawieszona poprzeczka!
Na pierwszym chyba nie jesteś? Jest kilka osób z 3 wygranymi.Federasta20 pisze:Cztery wygrane mecze od awansu na pierwsze miejsce w tabeli GOAT-a (tzn. liczby wygranych szlemów)
Niestety teraz Buzz.
Czekaj czekaj przypominam że tu znowu finał ze mnąFederasta20 pisze:No właśnie mówię, że awansuję na pierwsze (będę wtedy razem z kilkoma osobami)
Weź lepiej sprawdź z kim grasz i pokłoń się przed królem zamiast planować mecz, do którego w ogóle nie dojdzie.Razing pisze:Czekaj czekaj przypominam że tu znowu finał ze mnąi nieukrywam że kończąc naszą tegoroczną trylogię( bo nie oszukujmy się na kurnikach to my 1R nie przejdziemy
) chciałbym mieć dodatni bilans
Thiem D. vs Anderson K.* 4-6 7-5 2-6 6-7Federasta20 pisze:Thiem D. vs Anderson K.* 4-6 7-5 4-6 6-7
Del Potro J. vs Coric B.** 6-4 6-4 7-5
Isner J. vs Raonic M. 1-3
Nadal R. vs Basilaszwili N. 3-0
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty i 7 gości