No niemożliwe.Barty pisze:Powtarzali teraz TB 4-tego seta na Eurosport2, żałośnie pasywny i słaby był Nadal.

No niemożliwe.Barty pisze:Powtarzali teraz TB 4-tego seta na Eurosport2, żałośnie pasywny i słaby był Nadal.
Ogólnie pewnie masz rację, a ja przesadzam z krytyką. Tylko wydaje mi się, że na wolniej cegle, to by tu max 4-sety były. No nic. I tak więcej niż oczekiwałem zrobił Dom.Barty pisze:Robert, ja nie twierdzę, że on tu nie mógł wygrać i że nie zmarnował szans. Ale w meczu, który się kończy takim wynikiem (czyt. - bardzo wyrównanym), w 80% przypadków któryś z zawodników, czasem obaj, marnuje okazje i jest bardzo blisko wygranej. Trochę charakterystyka systemu liczenia punktów, choki są wliczone w grę.Robertinho pisze:To są takie same baśnie, jak Nadal, który ma przegrać na Wimblu z pierwszym napotkanych poważnym graczem, bo od dawna gra na trawie słabo. To nie ma żadnego znaczenia. Na wolny hard ma grę Thiem, Nadal przeciętny, pierdylion szans w całym meczu, przy po 5 w tb serwis-wykładka do zabicia. Wpakował w pół siatki, bo dawno wyniku na hard nie zrobił? Smecz w siatkę przy meczowej, to nie była tylko wpadka, ale i pewne podsumowanie wyczynów Dominatora, który co chwila sam wpędzał się w kłopoty w tym meczu. Nie będę kruszył kopii, ale do wygrania była ta końcówka.Barty pisze:Serio czepiacie się gracza, który ostatni dobry turniej na hardzie zagrał 15 lat temu na peryferiach Meksyku?
O hardzie pisałem bardziej w kontekście pewności siebie Austriaka, która jednak tutaj może być mniejsza, choć z pewnością rosła w trakcie turnieju.
Pewnie nie, ale nie będę musiał czytać "merytorycznych" postów proroka, a to już powód do radościRobertinho pisze: A co, zaczniesz się udzielać merytorycznie z tej radości?
Trochę więcej szacunku dla człowieka, który w przeciwieństwie do większości mędrców stąd, dokładnie przewidział, co się będzie działo w rozgrywkach. Odróżniimy jinx turniejowy, od długofalowych prognoz.
Teraz też nie musisz. Tak trudno wrzucić kogoś do ignorowanych? Jestem przyznam mocno zdziwiony takim zachowaniem akurat z Twojej strony.arti pisze:Pewnie nie, ale nie będę musiał czytać "merytorycznych" postów proroka, a to już powód do radościRobertinho pisze: A co, zaczniesz się udzielać merytorycznie z tej radości?
Trochę więcej szacunku dla człowieka, który w przeciwieństwie do większości mędrców stąd, dokładnie przewidział, co się będzie działo w rozgrywkach. Odróżniimy jinx turniejowy, od długofalowych prognoz..
Ale od lania z Nole na RG 2015 nie przegrał inaczej niż po pieciosetowce zdaje się. A nie Brown jeszcze.DUN I LOVE pisze:Jak zwykle nie wiem o co halo.Mecz jakich historia zna setki jak i nie tysiące.
Co ciekawe, Rafa po RG14 (czyli od kiedy zaczął się największy kryzys w jego karierze) ma 5-7 w 5-setówkach. Nie wiem, czy dobrze policzyłem. Leciałem z głowy.
Ja to bym jednak postawił znak równości między nim, a Nole (inna sprawa, że Koko dla mnie w większość meczów wygląda jakby grał słabolake pisze:Olej coś mówił że z Big3 jest najtrudniejszy do ogrania gdy gra słabo.
Tak co do Olejniczaka, to powoli robi się z niego polski Wilander z jego skłonnościami do nazywania wszystkiego co widzi najlepszym w karierze/na świecie/w historii, i każdego gracza poprawiającego każdy element gry co roku, dzisiaj winner z returnu na breaka w 3 u Thiema był "najlepszym w jego karierze" a sam backhand "najlepszym w całych rozgrywkach". Nadal też dopiero ostatnio to dopiero tak naprawdę nauczył się tego całego woleja, a, i poprawił serwis, dzięki czemu korzysta z tego poprawionego woleja.lake pisze:Olej coś mówił że z Big3 jest najtrudniejszy do ogrania gdy gra słabo.
Cóż, ja i tak podziwiam cierpliwość, bo wytrzymał tyle czasu z Witkiem w jednej kabinie.Rroggerr pisze:Tak co do Olejniczaka, to powoli robi się z niego polski Wilander z jego skłonnościami do nazywania wszystkiego co widzi najlepszym w karierze/na świecie/w historii, i każdego gracza poprawiającego każdy element gry co roku, dzisiaj winner z returnu na breaka w 3 u Thiema był "najlepszym w jego karierze" a sam backhand "najlepszym w całych rozgrywkach".
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, Nando i 3 gości