Fakt, zapomniałem już o tamtym meczu. Odnośnie odchorowania DelPo też się zgadzam.Wujek Toni pisze:Bez backendu i serwisu dzisiaj Novak, natomiast odrobinę spadła intensywność gry u Del Po. Chyba musi chwilę odchorować ten powrót do gry.
Przecież on kontuzjowanego Goffina nie był w stanie przełamać.Kiefer pisze:Djokovic tak słabo serwuje, że nawet Federer nie miałby problemu z returnem.
US Open 2018
Re: US Open 2018
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:22 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Ile postów straty?DUN I LOVE pisze:Dobra, mamy 7. miejsce wszech czasów (ten temat w sensie). Wielkiej szóstki nie złapiemy, ale można mocno się rozsiąść w ogonie Top-7.
Djoković 6-3 5-5*.
Jak będzie 5 setów i dobre persony na trybunach...
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Wyparłeś.Kiefer pisze:Fakt, zapomniałem już o tamtym meczu.Wujek Toni pisze:Bez backendu i serwisu dzisiaj Novak, natomiast odrobinę spadła intensywność gry u Del Po. Chyba musi chwilę odchorować ten powrót do gry.
Przecież on kontuzjowanego Goffina nie był w stanie przełamać.Kiefer pisze:Djokovic tak słabo serwuje, że nawet Federer nie miałby problemu z returnem.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Millmana się nie czepiajmy. Fed chciał, żeby tamten mecz się jak najszybciej skończył. Tak powiedział. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Gdyby to było WTA, odezwaloby się mnóstwo zasłużonych głosów jobiących.
Przynajmniej pierwszym trafia dużo pomarańczowy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Jeden gorszy od drugiego, serio. Porządnej gry z głębi Argentynie starczyło na 2,5 gema.
- DUN I LOVE
- Administrator
W sumie to sam już nie wiem, czy to Juan słaby, czy w tym błocie nie ma za bardzo z czego wykorzystać ten długi fragment beznadziejnej gry Nole.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
W pierwszym secie, w drugim ma ok. 60%Del Fed pisze:Gdyby to było WTA, odezwaloby się mnóstwo zasłużonych głosów jobiących.
Prawda, ale jeszcze ten gem gry by się przydał.COA pisze:Jeden gorszy od drugiego, serio. Porządnej gry z głębi Argentynie starczyło na 2,5 gema.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Dokładnie, nie wiem co tu się odstawia. 5-6 gemów dobrej gry JMDP w całym meczu.COA pisze:Jeden gorszy od drugiego, serio. Porządnej gry z głębi Argentynie starczyło na 2,5 gema.
Taj. Łudzonko albo spanko.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:28 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
Tie-break i musi ogarnąć to DelPo, inaczej można iść spać.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Zapewne jedno i drugie.DUN I LOVE pisze:W sumie to sam już nie wiem, czy to Juan słaby, czy w tym błocie nie ma za bardzo z czego wykorzystać ten długi fragment beznadziejnej gry Nole.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
-
Kluczowy taj przed nami. Przed dziewięcioma laty też pierwszego seta przegrał 3-6, a potem wygrał TB odrabiając przełamanie wcześniej w partii.
Aż mi się oczy zamykają w finale szlema...
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Który raz w siatkę...
- DUN I LOVE
- Administrator
Teraz forhend. 

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:32 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujek Toni
Bierze to Juan.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje