Ale Ty się obawiasz, że Federer wygra z Rafą, czy jak? Bo ja słabo widzę taki scenariusz na chwilę obecną.

No tak jak przez 10 lat nie przegraliśmy semi tak teraz zaliczymy 3 wtopy w pół roku. To ja już wole rechot po przegranej z Czechem.Lucas pisze: ↑18 sty 2019, 12:19Takiego Cilica jak dziś występuje też by lubił. Mocno liczyłem na Karena, ale niestety się skompromitował. Prawdopodobnie sam będzie musiał Nadal stanąć do pojedynku ze Szwajcarem i albo da mi wielką satysfakcję, albo sprawi, że na długi czas mi się odechce męskiego tenisa.
Oj Michał, Michał.Federasta20 pisze: ↑18 sty 2019, 4:57 FedEx - szybko, łatwo i przyjemne, jeszcze kupa śmiechu po meczu. Pięknie wydłuża się kariera Szwajcara. Oj rozpieszcza nas Roger![]()
A ja tam chcę Fedala!lake pisze: ↑18 sty 2019, 12:23No tak jak przez 10 lat nie przegraliśmy semi tak teraz zaliczymy 3 wtopy w pół roku. To ja już wole rechot po przegranej z Czechem.Lucas pisze: ↑18 sty 2019, 12:19Takiego Cilica jak dziś występuje też by lubił. Mocno liczyłem na Karena, ale niestety się skompromitował. Prawdopodobnie sam będzie musiał Nadal stanąć do pojedynku ze Szwajcarem i albo da mi wielką satysfakcję, albo sprawi, że na długi czas mi się odechce męskiego tenisa.
Oczywiście żeby nie było wkurzę się jeśli do tego starcia dojdzie i przegra, ale wkurzyłbym się może nawet bardziej gdyby przegrał z kimś z kim teoretycznie nie powinien wygrać. Natomiast nie chce mi się aż tak myśleć o wielkoszlemowych rekordach, które są zagrożone.Federasta20 pisze: ↑18 sty 2019, 13:00 No właśnie, wygrał 5 ostatnich starć i to głównie w finałach, więc nie ma takiego ciśnienia jak dwa lata temu, a RF to zdecydowanie najtrudniejszy rywal.
Robercie, daj się zachwycać póki można i rekordy stoją![]()
Ja tam hejtuje rocznik 90+, dziadów i pradziadów się nie czepiam, ewentualnia Novaka, ale jego po prostu najmniej lubię. Kasztanow dziś się odwalił straszną maniane, Minotaur do starć z kimś takim jak Raful się zwyczajnie nie nadaje, podobnie Fritz z Rogerem, Tiafoe ledwie robi Seppiego, a Zverev Chardy. Dziady nie są problemem.
No nie wiem, może wreszcie o tenisie, a nie sikaniu w majtki, rozkładaniu nóg itp?
Przypomnę tylko, że na Wimbledonie(na którym to, zdaniem własnych fanów, miał się Hiszpan nie liczyć) do uratowania tenisa, potrzeba było:Kiefer pisze: ↑18 sty 2019, 13:07Oczywiście żeby nie było wkurzę się jeśli do tego starcia dojdzie i przegra, ale wkurzyłbym się może nawet bardziej gdyby przegrał z kimś z kim teoretycznie nie powinien wygrać. Natomiast nie chce mi się aż tak myśleć o wielkoszlemowych rekordach, które są zagrożone.Federasta20 pisze: ↑18 sty 2019, 13:00 No właśnie, wygrał 5 ostatnich starć i to głównie w finałach, więc nie ma takiego ciśnienia jak dwa lata temu, a RF to zdecydowanie najtrudniejszy rywal.
Robercie, daj się zachwycać póki można i rekordy stoją![]()
Inna sprawa, że nie widzę powodów dla którego Roger musi zaraz z Hiszpanem przegrać, widzę to mniej więcej 50 na 50, ale o tym będziemy rozmawiać jeśli będzie pewne, że zagrają, a tego nie jestem wcale pewien, choć szansa spora.
Co nie zmienia faktu, że rozegranie 16 punktów nie zrobiłoby mu już różnicy.Rroggerr pisze: ↑18 sty 2019, 11:57Thiem od połowy pierwszego seta serwował ~160km/h pierwszym i dennie się ruszał, a mecz poddał gdy spotkanie zaczęło przypominać egzekucję, tak tylko piszę jakby ktoś nie oglądał i był skłonny uwierzyć w powyższe.grzes430 pisze: ↑18 sty 2019, 11:46Dużo bardziej wolę taką postawą czyli walkę do ostatniej piłki w beznadziejnej sytuacji niż kreczowanie w trzecim secie, bo wielki Austriak przegrał 2 sety, poczuł lekki ból to od razu trzeba kończyć grać i dodatkowo zepsuć młodemu frajdę z wygrania z TOP10 na normalnych warunkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 4 gości