Niewiarygodna jest ta pi***watość tych młodych ludzi. Bleh.
Ja po pokazie z 4 seta nie jestem takim optymistą. I nie chodzi mi o pojedynczy mecz. Przychodzą kolejne pokolenia i schemat jest ciągle taki sam. Póki są młodzi coś tam jeszcze powalczą czasem uda się wygrać seta czy nawet mecz a potem jest tylko gorzej. Przed chwilą jak dla mnie byliśmy świadkami wasalizowania kolejnego gostka. Najpierw małe lanie potem ludzka twarz słabość niby brak koncentracji, ale też bez przesady i młody musiał sam sobie wyszarpać tego seta. Pojawi się u takiego nadzieja no bo w końcu sam sobie wygrał i potem jest brutalne zderzenie z rzeczywistością. W czwartym Nole nawet przy 5-0 nie popuścił tylko biegał jakby grali taja w deciderze. W efekcie młody skończył z bajglem i zrytą jeszcze bardziej psychą niż gdyby się skończyło na 4/6 4/6 4/6.
Przez przypadek właśnie włączyłem.
Jeżeli taki mecz, gdzie Denis cały czas jest wiadomy jaki ogrom pracy go czeka, miałby mu zryć beret, to niech kończy karierę.
W sensie Pepe Imaz czy jak mu tam było?
Nie skończy, tak jak nie skończyli jej Kei, Raon, Dimug, a wcześniej Cilic, Berdych, czy Tsonga. Ich też u progu karier czekał ogrom pracy a z roku na rok co raz bardziej oczywiste wyniki w starciach z Fabsterami.DUN I LOVE pisze: ↑19 sty 2019, 9:01 Z Krakowem to do Daniiła się odnosiłem.
Jeżeli taki mecz, gdzie Denis cały czas jest wiadomy jaki ogrom pracy go czeka, miałby mu zryć beret, to niech kończy karierę.
Nie chcę tu przesadnie racjonalizować, niczym Rroggerr Stankiewicz, ale problem jest tenisowy w pierwszym rzędzie. Popatrzyłem sobie i tak: leworęczny z tym kulawym bh nie ma czego szukać akurat z Djoko, skoro on zagrał dziesiątki spotkań z Nadalem i wyspecjalizował się w torturowaniu jego bekhendu, który jest bez porównania regularniejszy. To raz.
Rywal 2x więcej wyrzuca niż trafia, więc dzisiaj pomijamy ten punkt programu.
Ja na działeczkę zaglądam, więc tylko ls w tej chwili, dzięki za info
Czyli ten sam scenariusz co zawsze. Gniecenie w pierwszych rundach, by potem wskoczyć na najwyższe obroty i zgarnąć tytuł.DUN I LOVE pisze: ↑19 sty 2019, 9:34 Nic się w kwestii faworyta nie zmieniło - jeżeli Novak nie przegra w 2 kolejnych rundach, to będzie bardzo ciężko go pokonać w SF/F.
Alex Popyrin dziś przedstawi się szerszej publiczności.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość