Jest 12, wiec nie ma co się dziwić. :p
Od 4 rundy same dobro u babek.
Jest 12, wiec nie ma co się dziwić. :p
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Moim zdaniem godzina w sam raz, od 4:30 Raful, to ja tak wstaje do pracy.Federasta20 pisze: ↑19 sty 2019, 11:56 Nuda dzisiaj zgodnie z oczekiwaniami.
Jutro sporo dobrych gier, niestety o kiepskich godzinach. Rozważam opcję by nagrać spotkania i z grubsza obejrzeć je bez wiedzy o zwycięzcach. Zawsze można przewijać itp.
Kilka (wybranych) cyferek odnośnie Rosjanina (w porównaniu do top4):
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Przede wszystkim Zverev ma świetną odpowiedź na ulubioną poza serwisową broń Kanadyjczyka.Wujek Toni pisze: ↑19 sty 2019, 13:25 A mi się wydaje, że względnie solidny Zwierew to jest wyrok dla serwbotów.
Kto tęskni, ten tęskni. Jak im się poważne granie nie podoba, to po co się tym martwić.Robertinho pisze: ↑19 sty 2019, 14:14 To jest kurła szokujące jednak, jak ten sport upada, jak spada jakość reprezentantów niegdysiejszej tenisowej potęgi. Nie sądziłem, że tak szybko zatęsknimy za Nickiem i Bernardem.
Piotrek pisze: ↑19 sty 2019, 14:16Kto tęskni, ten tęskni. Jak im się poważne granie nie podoba, to po co się tym martwić.Robertinho pisze: ↑19 sty 2019, 14:14 To jest kurła szokujące jednak, jak ten sport upada, jak spada jakość reprezentantów niegdysiejszej tenisowej potęgi. Nie sądziłem, że tak szybko zatęsknimy za Nickiem i Bernardem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości