Pozytywne, że przy takiej grze rywala Roger ogarnął seta.
Kiedyś upatrywałem nowej nadziei w Szałapucie, ale widzę, że trzeba się będzie przestawić na Tsitsipasa. Całe szczęście też jednoręczny BH

Nie można krzyczeć w trakcie wymiany, nie ma znaczeni kto odbija. Jak ktoś nie rozumie zasad, to nie powinien siadać na trybunach. To nie piłka nożna.jarosword20 pisze: ↑20 sty 2019, 10:19 Przecież on krzyczał jak Roger odbijał, więc to jemu mogło bardziej przeszkodzić.
Przecież to przeciwnik dla Rogera.
Dostanie piątkę kelnerów w drodze do semi, a tam 38-latka, który poza serwisem nie bardzo już potrafi grać w tenisa. Ale widzę, że ciągle mało Wam Szlemów wygranych z gwiazdką.
Skoro w sezonie 2019, niepokój u fanów(a co najdziwniejsze, nadzieję u życzących porażki), wywołuje Ptasia Kupa, to chyba najlepiej pokazuje, że nikt już nie ma wątpliwości, że te dziady wygrywają głównie słabością reszty.Wujek Toni pisze: ↑20 sty 2019, 10:28Dostanie piątkę kelnerów w drodze do semi, a tam 38-latka, który poza serwisem nie bardzo już potrafi grać w tenisa. Ale widzę, że ciągle mało Wam Szlemów wygranych z gwiazdką.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero i 2 gości