Kto #teamRafa?
uff coz za ulga Anuli Sowy AniiPovy nie da rady.kurcaczeudo pisze: ↑25 sty 2019, 12:15Dobrze, że udało się Magdę zwerbować, bo ktoś by mógł jeszcze odnieść wrażenie, że ogarniasz drużynę na gay partyThe Djoker pisze: ↑25 sty 2019, 12:07 Mario-Magdalia-Thor-Mr.Hesiak-Rober-The Djoker-Roger Federer. Kto da wiecej?![]()
Wchodzimy w Nadala po same kule i liczymy w niedziele hajsy!no-handed backhand pisze: ↑25 sty 2019, 11:28 1.80 na Djokovica, 2.05 na Nadala w e-toto.
#teamdjoker
Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:23Wchodzimy w Nadala po same kule i liczymy w niedziele hajsy!no-handed backhand pisze: ↑25 sty 2019, 11:28 1.80 na Djokovica, 2.05 na Nadala w e-toto.
#teamdjoker
Dziś wyjściowy po meczu Djoka był 2,24 potem spadł do 2,00 a teraz jest mała korekta to normalne w bukmacherce.A jak pierwszego wygra Serb to dokładamy pajdę na live bo Hiszpan go zajedzie w długim meczu, zarżnie morderczymi wymianami.no-handed backhand pisze: ↑25 sty 2019, 12:26Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:23Wchodzimy w Nadala po same kule i liczymy w niedziele hajsy!no-handed backhand pisze: ↑25 sty 2019, 11:28 1.80 na Djokovica, 2.05 na Nadala w e-toto.
#teamdjoker
Już 2.10!
Sugerujesz, że ludzie po meczu Novaka z Lucasem zaczęli iść mocno w Nadala i dlatego kurs na Nadala jeszcze wzrósł?
czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?Kiefer pisze: ↑25 sty 2019, 12:50Sugerujesz, że ludzie po meczu Novaka z Lucasem zaczęli iść mocno w Nadala i dlatego kurs na Nadala jeszcze wzrósł?
Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:54czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?Kurs wyjściowy 2,24 a teraz 2,10 to jakie wzrosty kursu na Nadala?
A ta agresja to w jakim celu? Normalnie wytłumaczyć się nie da?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:54czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?
Bo piszę to już po raz któryś.....to są elementarne, proste rzeczy.jaccol55 pisze: ↑25 sty 2019, 12:58A ta agresja to w jakim celu? Normalnie wytłumaczyć się nie da?Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:54czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?
Nie widziałem nigdzie kursu 2,24, dlatego się do tego nie odnosiłem i nie wiedziałem, że do tego kursu się odnosisz. W ogóle nie wiem po co za zacząłeś coś tłumaczyć kiedy wyraźnie napisałem, że ludzie zaczęli iść w Novaka dlatego poszedł kurs w Rafę do góry, Twoje mądrości były generalnie o kant dupy, nie muszę siedzieć w biznesie by zadawać sobie sprawę dlaczego kurs rośnie/spada. No ale zajebisty jesteś, przyznaję.Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:54czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?
Ja porównuje kursy u wszystkich bukmacherów i wszędzie jest tendencja spadkowa na Nadala od kursu wyjściowego czyli wszędzie czerwone kreseczki w dół . Po tym co napisałes widzę,że kompletnie nie rozumiesz dalej o czym piszę...Dobra poddaje się, prościej juz tego nie potrafię napisać.Kiefer pisze: ↑25 sty 2019, 13:05Nie widziałem nigdzie kursu 2,24, dlatego się do tego nie odnosiłem i nie wiedziałem, że do tego kursu się odnosisz. W ogóle nie wiem po co za zacząłeś coś tłumaczyć kiedy wyraźnie napisałem, że ludzie zaczęli iść w Novaka dlatego poszedł kurs w Rafę do góry, Twoje mądrości były generalnie o kant dupy, nie muszę siedzieć w biznesie by zadawać sobie sprawę dlaczego kurs rośnie/spada. No ale zajebisty jesteś, przyznaję.Harris pisze: ↑25 sty 2019, 12:54czytaj ze zrozumieniem! To chyba jednak prawda,że sondaże pokazują,że ponad połowa Polaków nie rozumie wieczornych Wiadomości.....Po meczu Djokovica wystawili kursy 1,62-2,24.Ludzie zaczeli grac Nadala i kurs spadł do 2,00 czyli łopatolgicznie z 2,24 na 2,00 spadek! Potem nastąpiła co jest normalne po takim dużym spadku mała korekta rynku i teraz jest 2,10. Czaisz czy tez za skomplikowane?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość