2005-2008, chociaż przez tamten okres też się przewijała rywalizacja Nadala z Federerem.Bizon pisze:I tak lepiej jak w latach 2004-2007 gdzie faworyt był tylko jeden

2005-2008, chociaż przez tamten okres też się przewijała rywalizacja Nadala z Federerem.Bizon pisze:I tak lepiej jak w latach 2004-2007 gdzie faworyt był tylko jeden
Dla Nadala tegoroczne RG wcale nie musi być takie wesołe. Pomijając kwestie czysto sportowe (to czy wygra cały turniej, czy nie) Rafa prawdopodobnie będzie musiał zmierzyć się również z francuskimi mediami. Cała ta zorganizowana przez nie kampania sugerująca, że bierze środki wspomagające, nie była przypadkowa. Wszyscy w Paryżu są już też tak naprawdę znudzeni tą dominacją Hiszpana. Swoje dołożył jeszcze wujek Toni, który po porażce z Soderlingiem w 2009 roku nazwał paryskich kibiców idiotami. Sami organizatorzy dołożą natomiast wszelkich starań, by ułatwić zadanie nikomu innemu jak Federerowi, na przykład przez dobór odpowiednich piłek.jaccol55 pisze:W sumie nie wiem, czemu wstawili Feda, a nie Rafę, no ale...![]()
Szkoda, że na Wimbledonie nie nudzili ich Federer czy Samprasjonathan pisze:Wszyscy w Paryżu są już też tak naprawdę znudzeni tą dominacją Hiszpana.
Nadala po prostu w Paryżu nie lubią. Zachowanie podczas Fedali za każdym razem jest coraz gorsze, a rok temu zakrawało momentami o skandal. O ile jeszcze francuskiej hołocie mogło się podobać, jak młody byczek walczył z Maestro, o tyle już po 2008 roku mieli dość. U nich zawsze wygra ten, który kumka w ich śmiesznym językujonathan pisze:Swoje dołożył jeszcze wujek Toni, który po porażce z Soderlingiem w 2009 roku nazwał paryskich kibiców idiotami. Sami organizatorzy dołożą natomiast wszelkich starań, by ułatwić zadanie nikomu innemu jak Federerowi, na przykład przez dobór odpowiednich piłek.
robpal pisze:
I nie tylko piłki, kort też przyspieszają
No ja to piszę odnośnie zeszłego roku. Jak się patrzy na mecze sprzed 5 lat to różnica jest przeogromna.sheva pisze:
W końcu poszli po rozum do głowy.
Poszli po rozum, ale z niczym nie wrócili. Wszystko staje na głowie i wcale mi się to nie podoba. Dobrze było tak jak miało to miejsce parę lat temu. Niech nawierzchnie pozostaną takimi jakimi były! Amen!sheva pisze:
W końcu poszli po rozum do głowy.
O 18.Ruch1920Chorzów pisze:A przepraszam o której losowanie kwalifikacji ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero i 3 gości