Jeżyk przegrał 6-4 w trzecim.
Zaniewska przegrała 6-4 w trzecim.
Nie ma o czym gadać. Jakie to losowanie by nie było, to i tak finał wydaje się być oczywisty. Niech sobie Rafa bierze 48 Szlemów, Djoko 34, tylko niech ten marazm się wreszcie skończy. Nie jixuje, tylko proszę.robpal pisze:Jakby ktoś o teoriach spiskowych chciał gadać. Patrzyłem Na Li na ręce jak losowała, naprawdę nie szło oszukać
Raczej część której połówki.Ruch1920Chorzów pisze:A wiadomo już, która połówka gra w niedzielę ?
O to mi chodziło przecieżDUN I LOVE pisze:Raczej część której połówki.Ruch1920Chorzów pisze:A wiadomo już, która połówka gra w niedzielę ?Pierwsza runda rozkłada się na 3 dni: niedziela, poniedziałek, wtorek.
Ruch1920Chorzów pisze: Jest jakaś mała (albo większa) szansa, że LL dostanie Jeżyk ?
http://www.facebook.com/RolandGarrosFunny story of the day : A journalist asked Roger Federer if he ever thought about switching to a 2-handed backhand to beat Rafael Nadal on clay. Roger's answer : You switch to a 2-handed backhand when you're 12 years old. When I was that age, Rafa was in a stroller (laugh).
Melzer napisał na twitterze, że gra swój mecz w niedzielę. W takim razie pierwsza na plac boju wybiegnie górna połówka drabinki.Ruch1920Chorzów pisze:A wiadomo już, która połówka gra w niedzielę ?
Tak, górna, ale Djoko i Fed grają w poniedziałek. Największą gwiazdą dnia pierwszego będzie Delpo, zagra też Łukasz Kubot.DUN I LOVE pisze: Melzer napisał na twitterze, że gra swój mecz w niedzielę. W takim razie pierwsza na plac boju wybiegnie górna połówka drabinki.
Na razie tylko wiadomo o niedzieli, ale nie wierzę, żeby dali Top 3 jednego dnia. To nie fair w stosunku do posiadaczy biletów na inne dniDUN I LOVE pisze:Fafę też dadzą na poniedziałek, czy zagra we wtorek? Wiadomo coś?
Nie mam bladego pojęciaNadalito pisze:Rob, czy na RG jest jakaś pula biletów na główne korty do sprzedaży w przeddzień meczów tak jak na Wimbledonie?
Super ! Ja akurat w niedzielę jestem cały czas w domurobpal pisze: Największą gwiazdą dnia pierwszego będzie Delpo, zagra też Łukasz Kubot.
Użytkownicy przeglądający to forum: Rroggerr i 5 gości