Tak, na trzech nawierzchniach zrobił, jednak ani razu na hardzie, więc dostawca statystyk go pominął.

Tak, na trzech nawierzchniach zrobił, jednak ani razu na hardzie, więc dostawca statystyk go pominął.
Nie jestem zbyt rozczarowany - mówił na konferencji prasowej. - Trafiłem na kogoś, kto tego dnia był lepszy. Tak bywa. Jasne, to w pewnym stopniu frustrujące, ale byłem w tej pozycji tak wiele razy, że bardzo szybko się z tym pogodziłem.
Uważam, że to bardzo optymistyczny wariant.
Trójka młodszych ćwierćfinalistów z tegorocznego AO czyli Tiafoe, Tsitsipas i Pouille ugrała łącznie 17 gemów z Rafole.
Nigdy nie wiadomo, o ile później Rafa zejdzie z kortu.
No przedmówca wyjaśnił haczyk w tegorocznej edycji Australian Open. Okropnie ich rozjechali RafoleDUN I LOVE pisze: ↑18 mar 2019, 23:54ego jestem świadomy. Bardziej mi chodzi o fakt, że jak już przytaczamy wiek ćwierćfinalistów W18 i USO18, to wypadałoby przytoczyć także najświeższego szlema. Tu jest jednak delikatnie odmłodzenie. Tego, że nic nie wnoszą, absolutnie nie neguję i nie dotykam.
Jedno jest pewne, codzienna lektura forum o geriatrii mocno odmładzaDUN I LOVE pisze: ↑19 mar 2019, 0:09Nigdy nie wiadomo, o ile później Rafa zejdzie z kortu.
Ja to nie wiem, czy czuję się staro. Zależy od dnia.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość