15/15

Dobre podsumowanie. Tak właśnie wyglądała kariera RF w kluczowych fazach. Szwajcar zawsze potrzebował być ten krok do przodu, aby wygrać, a czołowym rywalom wystarczyło tylko wejść na jego poziom i w decydującym momencie to oni przechylali szalę zwycięstwa na swoją stronę. Kiedyś się zastanawiałem czy gdyby połamał kilka rakiet jak Koko to by pomogło. Hiszpańskie pompki też pewnie pomagają rozładować napięcie.Robertinho pisze: ↑19 mar 2019, 9:23Jedyny plus tego turnieju, to uniknięcie rozwalcowania przez sympatycznego Hiszpana. Niestety, przez 20(!) lat nic się nie zmieniło, jeśli ktoś przez cały mecz jest w stanie utrzymać zbliżony do Szwajcara poziom, to najpewniej w końcu Fed mu ten pojedynek odda. Wielkość Rogera polega na tym, że wypracował taka grę, że kiedy był w topowej formie, potrzebny do tego był Nadal na cegle. Teraz wystarczy niestety Thiem na hard. Ot, znak upływającego nieuchronnie czasu
No ale przecież on był taki kiedyś i za wiele wtedy nie wygrał.Federasta20 pisze: ↑19 mar 2019, 18:38 Wiem, że to nie jest popularna teoria, ale akurat tutaj blisko mi do opinii Roberta. Jest w pełni logiczne, że tłumione emocje odbijają się w najważniejszych momentach. Ma 1-8 w TB decydujących o tytule.
Ty to przynajmniej jesteś w jakimś sensie spójny nie to co ja i Mario.DUN I LOVE pisze: ↑19 mar 2019, 23:21Dlaczego nie było mi dane kibicować Rafie i CR7. Zwycięstw mniej więcej tyle samo, ale przykrych porażek jakby sporo mniej.
[nie trolluję]
PotwierdzamDUN I LOVE pisze: ↑19 mar 2019, 23:21Dlaczego nie było mi dane kibicować Rafie i CR7. Zwycięstw mniej więcej tyle samo, ale przykrych porażek jakby sporo mniej.
[nie trolluję]
Przepięknego gola strzelił Messi ostatnio, ale sukcesy omijają go szerokim łukiem. Poza LM 2015 na arenach międzynarodowych przegrywa od wielu lat wszystko jak leci. Szczególnie spotkania reprezentacyjne przegrane w stylu Federera z US Open 2010 i 2011.DUN I LOVE pisze: ↑20 mar 2019, 0:05 Nie wiem - oglądałem na żywo Messiego w środę i lekko się podłamałem jak ktoś tak zjawiskowy od kilku lat zbiera tylko w pysk, kiedy jupitery mocniej zaświecą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość