Też dziwi mnie to uwielbienie dla Daniłka. Fed niespodziewanie znowu ma szansę na tytuł.
Roger grał z urazem dłoni od Halle.
http://www.tennis.com/pro-game/2018/10/ ... son/77629/
Też dziwi mnie to uwielbienie dla Daniłka. Fed niespodziewanie znowu ma szansę na tytuł.
Słyszałem o tym, że był tam jakiś uraz nadgarstka chyba, pytanie co to zmienia? No i drugie pytanie po co grał z niedoleczonym urazem?Kamileki pisze: ↑27 mar 2019, 21:33Też dziwi mnie to uwielbienie dla Daniłka. Fed niespodziewanie znowu ma szansę na tytuł.
http://www.tennis.com/pro-game/2018/10/ ... son/77629/
Zmienia optykę patrzenia na mecze z Coricem i szczególnie z Andersonem gdzie "kończ karierę stary dziadu" było powtarzane jak mantra, a tymczasem nie tylko wiek był przyczyną słabszej postawy Szwajcara. Jeśli chodzi o drugie pytanie to znając karierę Feda nie jest to specjalnie dziwne. Poza drugą częścią 2016 nigdy nie robił sobie przerw i zawsze grał z urazami.
Im jesteś starszy, im większy przebieg masz w nogach i w rękach tym jesteś bardziej podatny na urazy, Federer już w zeszłym roku w IW grał kiepsko, a nie ma doprawdy nic dziwnego w tym, że 37 letni zawodnik sobie zrobił w końcu kuku.Kamileki pisze: ↑27 mar 2019, 21:50Zmienia optykę patrzenia na mecze z Coricem i szczególnie z Andersonem gdzie "kończ karierę stary dziadu" było powtarzane jak mantra, a tymczasem nie tylko wiek był przyczyną słabszej postawy Szwajcara. Jeśli chodzi o drugie pytanie to znając karierę Feda nie jest to specjalnie dziwne. Poza drugą częścią 2016 nigdy nie robił sobie przerw i zawsze grał z urazami.
Głównie mam na myśli to, że nie wszystko można tłumaczyć wiekiem. Sprawny Federer będzie faworytem do wygrania Wimbledonu nie tylko w tym, ale i w 2020 roku. Dlatego nawet mnie zastanawia, że tak wielu wysyła go na emeryturę.
Nie no, przecież to jest trolling. On gra tak odpychający tenis i jest tak pozbawiony charyzmy, że logiczne wydaje się nam(biorąc pod uwagę co dzieje się w ATP tak od dekady), że powinien robić lepsze wyniki od potencjalnie ciekawych zawodników, jak choćby Shapo i Tiafoe np.
No właśnie. Może wygrać. A szanse na to nie są takie małe, szczególnie jak Novak z kimś wyleci (a Serb do formy w której będzie kasował każdy Szlem i masters po kolei jak leci raczej nigdy nie wróci). To chyba wystarczająco sporo jak na 37.5 letniego sportowca. Inna sprawa, że Fed nie jest arcymistrzem wykorzystywania okazji.Robertinho pisze: ↑27 mar 2019, 22:13 Faworytem nie jest od oklepów od Djoko. Tj oczywiście może wygrać, jeśli reszta w miarę poważnych konkurentów się samozaora. Zresztą dotyczy w tej chwili każdego większego turnieju.
Dawid lubi Daniiłka. A nasz admin chyba nie trolluje? A może stosuje tak zaawansowane techniki, że nabiera każdego ?
Dawid jest mistrzem takiego trollingu, czasem nawet starą gwardię wkręci. Tylko jak na zawodowca przystało, nie obnosi się z tym.Kamileki pisze: ↑27 mar 2019, 22:21No właśnie. Może wygrać. A szanse na to nie są takie małe, szczególnie jak Novak z kimś wyleci (a Serb do formy w której będzie kasował każdy Szlem i masters po kolei jak leci raczej nigdy nie wróci). To chyba wystarczająco sporo jak na 37.5 letniego sportowca. Inna sprawa, że Fed nie jest arcymistrzem wykorzystywania okazji.Robertinho pisze: ↑27 mar 2019, 22:13 Faworytem nie jest od oklepów od Djoko. Tj oczywiście może wygrać, jeśli reszta w miarę poważnych konkurentów się samozaora. Zresztą dotyczy w tej chwili każdego większego turnieju.
Dawid lubi Daniiłka. A nasz admin chyba nie trolluje? A może stosuje tak zaawansowane techniki, że nabiera każdego ?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości