Przecież była analiza Var.Robertinho pisze: ↑17 kwie 2019, 22:55 Nie chcę nic mówić, ale ten gol ręką też co najmniej wątpliwy był.
Jaką ręką? Przecież od uda czy tam biodra mu się piłka odbiła.Robertinho pisze: ↑17 kwie 2019, 22:55 Nie chcę nic mówić, ale ten gol ręką też co najmniej wątpliwy był.
Też tak sądzę. Piłka zmieniła tor lotu przed uderzeniem w biodro.Robertinho pisze: ↑17 kwie 2019, 22:55 Nie chcę nic mówić, ale ten gol ręką też co najmniej wątpliwy był.
Drugi sezon z rzędu wynik nie oddaje poziomu ich gry. Rok temu LFC było lepsze, ale nie 5-1(?) w dwumeczu, teraz to już skrajne frajerstwo.
Nie przez tę, a przez inne swoje, podjęte przy okazji pierwszego meczu. Sporą odpowiedzialność ponosi Pep za ten dwumecz.Federasta20 pisze: ↑17 kwie 2019, 23:07 Przez tą decyzję Guardiola będzie krzyżowany, a Pochettino wychwalany, narracje gotowe
Ja chyba też bym był skłonny uznać, ręka przy ciele, brak jakiegokolwiek ruchu ręki w kierunku piłki by osiągnąć korzyść, oczywiście sytuacja delikatnie kontrowersyjna, ale do obrony, więc w sumie nie ma za bardzo o czym mówić.DUN I LOVE pisze: ↑17 kwie 2019, 23:09 Ja, na miejscu sędziego, bym uznał tego gola. Podejrzewam, że ta akcja miała tak dynamiczny przebieg, że on pewnie nawet jej nie widział (a powierzchni ciała nie powiększył).
W sumie, sędzia patrzy na monitor, na słuchawce wykładnia zawodowych sędziów, z czym dyskutujemy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości