Mało optymistycznie, podobnie jak na korcie. Dużo lepszy Hubert.
Na szczęście niezbyt może. Na swojej rakiecie ma mecz Hubert.
Przypuszczam, że gdyby nie ta chęć wygrywania to nie byłoby ani 20 szlemów ani 1200 wygranych spotkań, no i przynajmniej widać, że nie wychodzi na mączkę by odfajkować i robić za klauna, tylko traktuje ten okres na serio.Robertinho pisze: ↑09 maja 2019, 20:32 Aczkolwiek mnie dziś nieźle rozbawił szwajcarski PraZiomek, komonując w tym śmiesznym meczyku.
Ale ja to wszystko wiem, nawet pisałem cóż w ten deseń niedawno, acz o Rafale. Stąd tak irytują mnie starty na cegle, bo wiem, żeKiefer pisze: ↑09 maja 2019, 20:37Przypuszczam, że gdyby nie ta chęć wygrywania to nie byłoby ani 20 szlemów ani 1200 wygranych spotkań, no i przynajmniej widać, że nie wychodzi na mączkę by odfajkować i robić za klauna, tylko traktuje ten okres na serio.Robertinho pisze: ↑09 maja 2019, 20:32 Aczkolwiek mnie dziś nieźle rozbawił szwajcarski PraZiomek, komonując w tym śmiesznym meczyku.![]()
W sumie tak samo myślałem, ale jak sobie przypomnę poprzedni rok to co mu to dało? No i ile tych spotkań rozegra więcej? W Madrycie 3-4, na RG pewnie 3-4, a w zamian nie zagra w Stuttgarcie. Tylko nasze podejście różni się również z tego względu, że w Tobie cały czas tli się nadzieja na Wielkoszlemowy tytuł, a u mnie nie, na pewno nie teraz.Robertinho pisze: ↑09 maja 2019, 20:42Ale ja to wszystko wiem, nawet pisałem cóż w ten deseń niedawno, acz o Rafale. Stąd tak irytują mnie starty na cegle, bo wiem, żeKiefer pisze: ↑09 maja 2019, 20:37Przypuszczam, że gdyby nie ta chęć wygrywania to nie byłoby ani 20 szlemów ani 1200 wygranych spotkań, no i przynajmniej widać, że nie wychodzi na mączkę by odfajkować i robić za klauna, tylko traktuje ten okres na serio.Robertinho pisze: ↑09 maja 2019, 20:32 Aczkolwiek mnie dziś nieźle rozbawił szwajcarski PraZiomek, komonując w tym śmiesznym meczyku.![]()
stary kretynon będzie grać na maxa. A w maju naprawdę nie powinien.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości