A, to nie jakieś logo? Bo od początku ma taką.

A, to nie jakieś logo? Bo od początku ma taką.
Pozwolił jeszcze Domisiowi zarzucić nawozem. Tu tylko w taju, w Paryżu skończy się bajglem w trzecim.
Napisał top 10-15, czyli typek, który przez chwilę jest ósmy, później dwunasty, znowu dziewiąty itd. To jestem w stanie sobie wyobrazić, skoro w tym bieda tourze ledwo top 4 zrobił.DUN I LOVE pisze: ↑11 maja 2019, 18:49Nie no, poziom tenisa w czasach, w których Thiema byłoby stać tylko na Top-15, musiałby być stratosferyczny.
15 lat temu na tej cegle wygrałby pewnie trochę więcej niż wygrywa teraz. Porównanie do Almagro, który może raz trafił z formą na Mastersa, też raczej nie ma sensu. A że rozczarowuje, to inna sprawa, ale wystarczy popatrzeć na podstawowe uderzenia, i już widać, że na pewnym poziomie to nie przejdzie.
Tak, nazwijmy to na pograniczu dychy, na mączce pewnie bardziej by się liczył, na pozostałych nawierzchniach trochę mniej.Mario pisze: ↑11 maja 2019, 18:53Napisał top 10-15, czyli typek, który przez chwilę jest ósmy, później dwunasty, znowu dziewiąty itd. To jestem w stanie sobie wyobrazić, skoro w tym bieda tourze ledwo top 4 zrobił.DUN I LOVE pisze: ↑11 maja 2019, 18:49Nie no, poziom tenisa w czasach, w których Thiema byłoby stać tylko na Top-15, musiałby być stratosferyczny.
15 lat temu, czyli w 2004 roku jeszcze może by znalazł coś dla siebie, rok później już nie. W latach 2005-2012 odbijał by się jak od ściany i wcale nie jestem przekonany czy tylko od Big 3 bo mamy jeszcze Ferrera, momentami Del Potro, Tsonge i pewnie jeszcze kilku by można wymienić. Jeden punkt go dzielił od przegranej z 38-latkiem, dobrze dysponowanym okej, ale który po raz pierwszy zdecydował się grać na nawierzchni ziemnej od trzech lat, ale to już Mario zresztą napisał.Rroggerr pisze: ↑11 maja 2019, 18:5415 lat temu na tej cegle wygrałby pewnie trochę więcej niż wygrywa teraz. Porównanie do Almagro, który może raz trafił z formą na Mastersa, też raczej nie ma sensu. A że rozczarowuje, to inna sprawa, ale wystarczy popatrzeć na podstawowe uderzenia, i już widać, że na pewnym poziomie to nie przejdzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości