Madryt 2019
Re: Madryt 2019
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Współczuję. Czyli tylko Stefanos może dać wam dawkę promieni słonecznych 

- DUN I LOVE
- Administrator
- Wujek Toni
Standardowa prośba z mojej strony - ktoś poratuje streamem?
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Damian Steiner.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- The Djoker
Dla mnie wszystko będzie zalezeć od dyspozycji fizycznej Greka. Jeśli będzie ok, to Nole powinien cierpieć. Wczoraj zobaczyłem ze w defensywie Serb jest w formie, ale w kreowaniu gry jest w połowie drogi. Gdyby Stefan grał tak jak wczoraj długimi fragmentami w transie, to powinien ograć aktualnego Novaka. Nie wiem jakim cudem Thiem wczoraj nawet seta nie wziął tu jest szybko dosyć jak nigdy mam takie wrażenie. Także solidny ofensywny baseliner z tendencją parcia do sieci jest tutaj jak najbardziej pożądany. Wygra Nole - będę szcześliwy. Wygra Stefan - płakał nie będę. Wolę, żeby on te mastersy wygrywał, a nie pudel. W dodatku wzbudza sympatie Grecja na korcie.
- DUN I LOVE
- Administrator
- The Djoker
Alexander Zverev 

- Wujek Toni
Chyba nie służy Marko współpraca z Pepe Imazem, bo wygląda na sporo starszego od Novaka.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Meh.
Wymarzony początek. 

Początek zdecydowanie dla Novaka, za dużo błędów Greka.
No ale może po prostu wracamy do tego co było w 2015-2016, czyli pełnej dominacji Djokovica.
No ale może po prostu wracamy do tego co było w 2015-2016, czyli pełnej dominacji Djokovica.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 18:54 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie musi za wiele robić Novak - wystarczy że przebija, a Grek sam oddaje punkty.
Do takiej dominacji Novak już nigdy nie wróci. Szlemy bierze, ale mastersy zostawia innym.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 18:57 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujek Toni
Przecież gołym okiem widać, że skrajnie przemęczony jest Grek. Kort kortem, ale nie wygra się meczu na cegle na jedno/dwa uderzenia, musi swoje wyorać Cipas, a ewidentnie brakuje mu już zapasów energii.
- jarosword20
Nawet jeśli przegra to przed chwilą pokazał dlaczego będzie w przyszłości Mistrzem. Zepsuł minimalnie skróta, a po chwili już się nie bał zagrać ponownie, i wyszło. Taki Tim by się pewnie cykał.
Na razie mecz niestety nie ma temperatury wczorajszego pojedynku...
Na razie mecz niestety nie ma temperatury wczorajszego pojedynku...
Niewątpliwie trzeba wziąć na to poprawkę i... trochę poczekać, może zejdzie z niego to zesztywnienie i zacznie się mecz, minęły dopiero cztery gemy.Wujek Toni pisze: ↑12 maja 2019, 18:57 Przecież gołym okiem widać, że skrajnie przemęczony jest Grek. Kort kortem, ale nie wygra się meczu na cegle na jedno/dwa uderzenia, musi swoje wyorać Cipas, a ewidentnie brakuje mu już zapasów energii.
Djokovic wysoko prowadzi, bardzo dobrze się czuje i z pozycji senseja nagradza dobre zagrania Stefana brawami lub uniesionym w górę kciukiem, irytujące.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2019, 19:03 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak dotąd Tsitsipas nawet nie myśli o wchodzeniu w wymiany. Jeśli nie zacznie biegać to żadnego meczu tu nie będzie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wraca do formy Novak i nie chodzi mi o to, że klepie Stefka na początku finału. Bardzo płynnie i czysto uderza Serb, bardzo efektownie to wygląda (nie krytykujcie mnie za to).
MTT Titles/Finals
Spoiler: